123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Floodlights met volg sensor

De goedkoopste floodlights met volg sensor bij 123led

Bestel goedkoop floodlights met volg sensor. De led floodlights op deze pagina hebben een lange levensduur én zijn energiezuinig. Omdat deze lampen niet alleen beweging detecteren, maar ook blijven volgen, zijn ze erg geschikt als anti-inbraakverlichting. Als u vandaag nog besteld, ontvangt u het morgen al in huis.


Bestel goedkoop floodlights met volg sensor

Op deze pagina vindt u verschillende 123led huismerk floodlights met volg sensor. Zo’n floodlight kan handig zijn voor wanneer u nog in het donker in de tuin bezig bent, aangezien de volg sensor u blijft volgen, waardoor u altijd in een lichtstraal blijft staan. Ook kan dit een afschrikkend effect hebben op eventuele ongenode gasten. Vandaar dat dit soort verlichting geschikt is als anti-inbraak verlichting. Lees hieronder meer over floodlights met volg sensor of bestel hierboven direct degene die u zoekt.

Ons assortiment floodlights met volg sensor

U vindt bij ons floodlights met volg sensor van ons 123led huismerk. Deze zijn verkrijgbaar in het wit of zwart. Ze verspreiden helder wit licht (4000k). Een aantal andere specificaties zijn:

  • Detectiebereik: De floodlights met volg sensor in ons assortiment hebben een detectiebereik van maximaal 12 meter. Het is goed om van tevoren alvast uit te zoeken hoeveel meter detectiebereik u nodig heeft.
  • Levensduur: De levensduur van de lampen in ons assortiment is 30.000 branduren. Dit maakt ze, in combinatie met de energielabel A++, zeer energiezuinige led lampen waarmee u op lange termijn geld bespaard.
  • Lichtopbrengst: De maximale lichtopbrengst ligt tussen de 1100 en 1400 lumen.
  • Beschermingsniveau: Al onze floodlights met volg sensor hebben een IP44-classificatie, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek. Dit maakt ze erg geschikt om buiten te gebruiken.

De floodlights kunnen bovendien bewegingen van dag- en nachtlicht registreren. Zo kunt u instellen dat de lamp gaat branden wanneer het nacht wordt, maar ook dat de bewegingssensor alleen werkt als het nacht/donker is.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet een floodlight met volg sensor?

Een floodlight met volg sensor is een lamp die breed licht uitstraalt en daarmee een groot oppervlak kan verlichten. Daarnaast is het voorzien van een volg sensor. Deze detecteert beweging en kan door middel van de roterende kop meedraaien om zo hetgeen wat gedetecteerd is, te blijven verlichten.

Hoe werkt een floodlight met volg sensor?

Wanneer de infraroodstraal een warm object detecteert, geeft deze een seintje aan de lamp. Vervolgens kunnen de kleine bewegingsmelders de beweging detecteren en in het geval met een floodlight met volg sensor, de beweging volgen aan de hand van een refererende kop op de lamp.

Waar koop ik een floodlight met volg sensor?

Floodlights met volg sensor koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u verschillende led floodlights van ons 123led huismerk die zeer energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben. Bestel vandaag nog een floodlight met volg sensor en krijg deze morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over floodlights met volg sensor? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.