123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led kaarsen voor buiten

 

Led kaarsen voor buiten kopen?

Bestel bij ons levensechte led kaarsen die voorzien zijn van een 3D-vlam, gemaakt zijn van echte wax en te bedienen zijn op afstand met een afstandsbediening. Deze kaarsen zijn geschikt om buiten geplaatst te worden en bootsen op een veilige én geloofwaardige manier kaarslicht na. Batterijen kunt u bij ons eenvoudig meebestellen.


1 - 24 van 89

Voordelig led kaarsen voor buiten kopen

Ga voor een gezellige sfeer buitenshuis met led kaarsen voor buiten. De led kaarsen werken op batterijen en deze kunt u in onze webshop eenvoudig meebestellen. Lees hieronder meer over ons assortiment of kies hierboven direct voor de led kaars waar u naar op zoek bent.

Ons assortiment aan led kaarsen voor buiten

Op deze pagina vindt u diverse led kaarsen die geschikt zijn voor buiten. In ons assortiment vindt u led kaarsen die op een timer werken. Hiermee brandt de kaars automatisch 2, 4, 6 of 8 uur voordat het zichzelf uitschakelt. Sommige kaarsen kunnen bediend worden met behulp van een afstandsbediening. Hiermee kunt u deze timers instellen en de helderheid aanpassen. Alle led kaarsen zijn ook te bedienen met behulp van een schuifknopje aan de onderkant van de kaars. Iedere led kaars voor buiten heeft een echt waxlaagje. Hierdoor zien de kaarsen en nog geloofwaardiger uit. Naast de gelijkenissen, variëren de led kaarsen in ons assortiment van elkaar op de volgende gebieden:

  • Merk: bij ons vindt u led kaarsen voor buiten van ons 123led-huismerk en van Deluxe HomeArt.
  • Kleur: bij ons vindt u diverse led kaarsen in verschillende traditionele, maar ook unieke kleuren, zoals: groen, paars, rood en blauw.
  • Afmetingen: u heeft keuze uit diverse breedtes en hoogtes. Zo zit er altijd wel een passend afmeting voor u bij. Dit maakt het combineren van verschillende hoogtes ook makkelijk, waardoor u een speels effect kunt creëren.
  • Kenmerken: bij ons worden de led kaarsen gekenmerkt door een 3D-vlam of een bewegende vlam. Hierdoor zijn de led kaarsen bijna niet van echt te onderscheiden.
 

Bent u toch op zoek naar led kaarsen voor binnen? Bekijk dan ons volledige assortiment aan led kaarsen .

Wat maakt dat deze led kaarsen geschikt zijn voor buiten

Deze led kaarsen zijn geschikt voor buiten, maar wat maakt dat deze kaarsen geschikt zijn voor buiten? De kaarsen hebben een beschermingsniveau van IP44. Dit houdt in dat de kaarsen beschermd zijn tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek. Hierdoor kunt u deze met een gerust hart mee naar buiten nemen als de weersomstandigheden daarvoor passend zijn.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang brandt een led kaars voor buiten?

De branduren van een led kaars verschillen per kaars. De meeste led kaarsen voor buiten hebben een brandduur tussen de 500 en 1500 uur. Natuurlijk kunt u daarna gewoon de batterijen vervangen en de kaarsen nog een keer gebruiken.

Welke batterijen hebben led kaarsen voor buiten nodig?

De led kaarsen voor buiten in ons assortiment werken op 2 C batterijen. Deze worden niet meegeleverd . Op 123led.nl kunt u deze batterijen eenvoudig meebestellen.

Hoe moeten led kaarsen voor buiten onderhouden worden?

Om ervoor te zorgen dat uw led kaars zo lang mogelijk meegaat kunt u het beste, als u de kaars een lange tijd niet gebruikt, de batterijen verwijderen. Ook al zijn de kaarsen geschikt voor buiten, raden wij af deze in de regen- en wintermaanden deze buiten te laten staan. Plaats de kaars darnaast niet in direct zonlicht, om te voorkomen dat het echte waxlaagje smelt.
 

Heeft u vragen over onze led kaarsen voor buiten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.