123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Stekkerdozen buiten

Stekkerdozen voor buiten kopen?

Met onze stekkerdozen heeft u altijd genoeg stopcontacten voor het aansluiten van uw verlichting of andere apparaten. De stevige stopcontactverdelers zijn weerbestendig en dus zonder problemen buiten te gebruiken. Wij verkopen stekkerdozen met een of meerdere stopcontacten en met aanloopsnoeren van minstens 2 meter. Ook stekkerdozen voor binnen kunt u bij ons bestellen.


Brennenstuhl Stopcontactverdeler 2-voudig voor buiten | 2 meter | IP44 | Zwart | Brennenstuhl  LBE00004
vergroten
Omschrijving De zwarte stopcontactverdeler van Brennenstuhl heeft twee stopcontacten en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin of op de camping. Zo zit u nooit zonder stroom, ook buitenshuis niet. Dankzij de rubberen aansluitkabel en de zelfsluitende klapdeksels is de contactdoos zeer weerbestendig (IP44).

U kunt de stopcontactverdeler bevestigen met behulp van de montagegaten. Het snoer is 2 meter.
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Afmetingen: 30 x 11 x 5 cm (lxbxh)
Aanloopsnoer: 2 m Voltage: 220-240 V
Beschermingsniveau: IP44 Kleur: Zwart
Gebruik: Binnen/buiten Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brennenstuhl Stopcontactverdeler 4-voudig voor buiten | 2 meter | IP44 | Zwart | Brennenstuhl  LBE00005
vergroten
Omschrijving De zwarte stopcontactverdeler van Brennenstuhl heeft vier stopcontacten en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin of op de camping. Zo zit u nooit zonder stroom, ook buitenshuis niet. Dankzij de rubberen aansluitkabel en de zelfsluitende klapdeksels is de contactdoos zeer weerbestendig (IP44).

U kunt de stopcontactverdeler bevestigen met behulp van de montagegaten. Het snoer is 2 meter.
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Afmetingen: 41 x 10 x 5 cm (lxbxh)
Aanloopsnoer: 2 m Voltage: 220-240 V
Beschermingsniveau: IP44 Kleur: Zwart
Gebruik: Binnen/buiten Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 14,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 12,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brennenstuhl Stopcontactverdeler 6-voudig voor buiten | 2 meter | IP44 | Zwart | Brennenstuhl  LBE00006
vergroten
Omschrijving De zwarte stopcontactverdeler van Brennenstuhl heeft zes stopcontacten en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin of op de camping. Zo zit u nooit zonder stroom, ook buitenshuis niet. Dankzij het de rubberen aansluitkabel en de zelfsluitende klapdeksels is de contactdoos zeer weerbestendig (IP44).

U kunt de stopcontactverdeler bevestigen met behulp van de montagegaten. Het snoer is 2 meter.
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Afmetingen: 52 x 10 x 5 cm (lxbxh)
Aanloopsnoer: 2 m Voltage: 220-240 V
Beschermingsniveau: IP44 Kleur: Zwart
Gebruik: Binnen/buiten Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 16,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,01 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brennenstuhl Safe-Box voor stekkerverbinding | 7.5 cm | Groen | Brennenstuhl  LBE00007
vergroten
Omschrijving Met de Brennenstuhl Safe Box hoeft u niet meer bang te zijn voor het losschieten van stekkerverbindingen. U sluit hierop namelijk makkelijk en op betrouwbare wijze uw elektrische apparaten met verlengkabel aan.

Bovendien biedt de box bescherming tegen vuil en schade, is hij ook zeer geschikt voor gebruik buitenshuis en is hij weerbestendig (IP44). Neem hem mee naar de camping of gebruik hem als u in de tuin aan het werk bent.
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Gebruik: Binnen/buiten
Afmetingen: 7,5 x 20,5 x 7,5 cm (lxbxh) Kleur: Groen
Beschermingsniveau: IP44
Morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brennenstuhl Safe-Box voor stekkerverbinding | 9 cm | Oranje | Brennenstuhl  LBE00008
vergroten
Omschrijving Met de Brennenstuhl Safe Box hoeft u niet meer bang te zijn voor het losschieten van stekkerverbindingen. U sluit hierop namelijk makkelijk en op betrouwbare wijze uw elektrische apparaten met verlengkabel aan. Bovendien biedt de box bescherming tegen vuil en schade, is hij ook zeer geschikt voor gebruik buitenshuis en is hij weerbestendig (IP44).

Neem hem mee naar de camping of gebruik hem als u in de tuin aan het werk bent. Zeer geschikt voor grotere stekkerverbindingen en exportversies van groot volume. 
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Gebruik: Binnen/buiten
Afmetingen: 9 x 21,5 x 7,5 cm (lxbxh) Kleur: Geel
Beschermingsniveau: IP44
Sfeerimpressie
Brennenstuhl Safe-Box
vergroten
Morgen in huis
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Tuinverlengsnoer met 3 stopcontacten | 10 meter  LDR06228
vergroten
Omschrijving Met deze verlengkabel van ons 123led-huismerk kunt u meerdere lampen of apparaten aansluiten in uw tuin. Deze verlengkabel bestaat namelijk uit drie contactpunten, die met handige aardespiezen in de grond te plaatsen zijn. De spiezen zijn 15 cm lang en zorgen voor een sterke en betrouwbare constructie, zodat de drie contactpunten goed blijven zitten. 

De zwartgroene verlengkabel is 10 meter lang en is gemaakt van stevig polypropyleen. Dit materiaal is spatwaterdicht (IP44). Hierdoor is de verlengkabel ook geschikt voor buitengebruik en kan deze ook gebruikt worden tijdens het werken in de tuin of voor het aansluiten van uw (feest)verlichting. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: 123led Gebruik: Buiten
Voltage: 220-240 V Kleur: Zwart/Groen
Kabellengte: 10 m Type: Verlengkabel
Beschermingsniveau: IP44 Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Stroom: 3x 16/A Handleiding: PDF
Klasse: I Materiaal: Polypropyleen
Morgen in huis
€ 44,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 37,15 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel stekkerdozen voor buiten online

Ook in uw tuin of aan de buitenzijde van uw bedrijfspand voldoende stopcontacten hebben? Gebruik de weerbestendige stekkerdozen om altijd al uw lampen of andere apparaten aan te kunnen sluiten. In onze webshop vindt u een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige stekkerdozen, en dat allemaal voor de allerbeste prijs.

Stekkerdozen buiten: ons assortiment

In onze webshop bestelt u verschillende soorten stekkerdozen voor buiten. Hierbij een overzicht van de verschillende producten waar ons brede assortiment uit bestaat:

  • Stopcontactverdeler: Een stopcontactverdeler is eigenlijk de meest klassieke vorm van een stekkerdoos en bestaat uit twee, vier of zes extra stopcontacten. De stopcontactverdelers die u bij ons bestelt zijn voorzien van montagegaten waarmee u ze eenvoudig kunt bevestigen aan de muur of op de tegels. De stopcontactverdelers zijn daarnaast voorzien van zelfsluitende klapdeksels en hebben een rubberen aanloopsnoer van 2 meter.
  • Safe-Box: Een Safe-Box biedt een zeer betrouwbare stekkerverbinding, waarbij de verbonden stekkers niet snel per ongeluk zullen losschieten. Ook biedt de Safe-Box bescherming tegen vuil, vocht en andere schade. Nadat de 'doos' namelijk dichtgeklapt is zijn de snoeren goed opgeborgen, waardoor dit ook een veilige optie is voor kinderen, die op deze manier niet in aanraking kunnen komen met het contact. Hiermee kunt u verschillende verlengsnoeren met elkaar verbinden of uw verlichting op een veilige manier aansluiten.

Zijn de stekkerdozen geschikt voor buiten?

De stekkerdozen die er op deze pagina zijn verzameld zijn weerbestendig en dus zonder problemen buiten te gebruiken. Zeker in een Safe-Box zijn de snoeren schoon en droog opgeborgen, maar ook de andere stopcontactverdelers zijn bestand tegen diverse weeromstandigheden. De producten zijn IP44-geclassificeerd, wat betekent dat spatwater geen schade kan aanbrengen . Onderdompeling in water is iets waar deze producten minder goed tegen kunnen. Wij raden u dan ook aan om de producten altijd op een beschutte plek te bevestigen.

Andere producten voor het aansluiten van verlichting nodig?

Bij ons koopt u nog veel meer producten die nodig kunnen zijn bij het aansluiten van uw verlichting. Zo verkopen wij verlengsnoeren voor buiten, zodat u uw verlichting ook diep in de tuin kunt ophangen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke stekkerdozen kan ik buiten gebruiken?

Er zijn twee soorten stekkerdozen voor buiten. De stopcontactverdeler bestaat uit twee, vier of zes extra stopcontacten. Deze zijn voorzien van een zelfsluitende klapdeksel en een rubberen aanloopsnoer. De Safe-box plaatst u om aansluitingen heen om deze zo te beschermen tegen vuil, vocht of andere schade.

Hoe weet ik of mijn stekkerdoos geschikt is voor buiten?

Om stekkerdozen buiten te kunnen plaatsen moeten deze minimaal een beschermingsniveau van IP44 hebben. Dit houdt in dat spatwater geen schade kan aanbrengen. Toch wordt aangeraden het product op een beschutte plek te monteren.
 

Weet u niet precies welke stekkerdozen voor buiten u het beste kunt bestellen en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten