123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Prikkabel op batterij

Prikkabel op batterij voordelig kopen

Op deze pagina vindt u onze prikkabels op batterij; ideaal als er geen buitenstopcontact beschikbaar is of u simpelweg geen zin heeft in gedoe met stekkers. Prikkabels op batterij zijn zowel voor witlicht als gekleurd licht beschikbaar, van Konstsmide en Luxform. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Bestel voordelig een prikkabel op batterij

Verlicht uw kamer of tuin op een zeer sfeervolle en feestelijke manier met een prikkabel op batterij. Lees hieronder meer over de prikkabels op batterij in ons assortiment of bestel hierboven direct de prikkabel die u zoekt.

Prikkabels op batterij: ons assortiment

In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan prikkabels op batterij, zoals:

  • Konstsmide: u vindt hier prikkabels van Konstsmide in diverse wittinten en zelfs multicolor. Deze kabels werken op vier AA-batterijen. De verlichte lengte van de lichtslingers varieert tussen de 2 en 2,25 meter. Dankzij het lange aanloopsnoer van de kabels, kunt u deze eenvoudig ophangen zonder zorgen over het bereiken van een stroompunt. De kabels hebben een timerfunctie, waardoor deze 6 uur branden en zich daarna automatisch voor 18 uur uitschakelen.
  • Luxform: met de prikkabel van Luxform geniet u van zeer sfeervolle en feestelijke verlichting. De verlichting werkt op 3 AA batterijen. De 10 lampjes verlichten een lengte van 2,7 meter. Deze verlichting is in het bezit van een timerfunctie. Zo kunt u kiezen om deze 4 of 6 uur te laten branden waarna deze zichzelf automatisch voor 18 of 20 uur uitschakelt.

Prikkabels op batterij zijn waterbestendig

De prikkabels op batterij in ons assortiment hebben een beschermingsniveau van IP44. Dit houdt in dat de prikkabels waterbestendig zijn. Ze zijn namelijk beschermd tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek. Zo hangt u de prikkabels op batterij met een gerust hart binnen én buiten op.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke batterijen moeten er in een prikkabel?

In de meeste prikkabels moeten AA batterijen. Het aantal verschilt vaak tussen de 2 tot 4 batterijen per prikkabel.

Waar koop ik een prikkabel op batterij?

Op 123led.nl koopt u voordelig ene prikkabel op batterij. U vindt deze in verschillende lengtes en met diverse kleurtjes. Als u vandaag besteld, ontvangt u de prikkabel morgen al in huis.

Kan een prikkabel op batterij ook buiten opgehangen worden?

Of een prikkabel op batterij buiten kan hangen, hangt af van het beschermingsniveau. Als dit niveau IP44 of hoger is, dan is de kabel geschikt voor buitengebruik. In ons assortiment vindt u prikkabels op batterij die geschikt zijn voor binnen en buiten gebruik.
 

Heeft u vragen over onze prikkabels op batterij of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.