123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL armatuur met sensor

Led TL armatuur met sensor kopen?

Koop een led TL armatuur met sensor voor voordelige en energiezuinige verlichting. Deze armaturen zijn voorzien met een bewegingssensor zodat de lamp automatisch in- en uitschakelt. Filter op lengte, gebruik (binnen/buiten), lichtopbrengst en het aantal lumen per watt om de juiste armatuur te vinden.

 

Bestel led TL armatuur met sensor online

Een led TL armatuur met sensor combineert de energiezuinigheid en lichtopbrengst van een led TL bron met de mogelijkheden van een licht- en/of bewegingssensor. Zo kunt u eenvoudig en zo efficiënt mogelijk een (bedrijfs)ruimte van licht te voorzien.

De juiste led TL armatuur met sensor kiezen

Door het uitgebreide assortiment kan het lastig zijn om het juiste led TL armatuur met sensor te kiezen. Daarom kunt u op deze pagina gebruikmaken van filters; specificaties die tussen verschillende TL armaturen kunnen verschillen en daardoor kunnen helpen om de gewenste armatuur met sensor te tonen zodat het makkelijker voor u is om het juiste product te kopen. Het gaat hierbij om de volgende filters:

  • Lengte: De lengte van de armatuur bepaalt in grote mate of een armatuur past op de plek waar u deze wilt hebben. Het gaat hierbij dus om de lengte van de behuizing; het systeem in grote zin, en niet alleen de lengte van de buis in de armatuur.
  • Gebruik: Gebruik geeft aan waar een TL armatuur met sensor te gebruiken is. Of dit alleen binnen kan, of ook buiten. Deze specificatie is afhankelijk van de IP-waarde van het product. Als deze waarde hoog genoeg is, is het mogelijk om een lichtbron buiten te gebruiken.
  • Lichtopbrengst: De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in lumen (l) en geeft aan hoeveel licht de led TL armatuur met sensor verspreidt. Des te hoger deze waarde, des te meer licht er wordt geworpen, en des te minder led TL armaturen u nodig heeft om een ruimte van voldoende licht te voorzien.
  • Lumen per watt: Het aantal lumen per watt is een manier om de energie-efficiëntie van een lichtbron uit te drukken. Omdat er gekeken wordt wat de lichtopbrengst per verbruik is, wordt het mogelijk om lampen die andere wattages hebben toch met elkaar te vergelijken.

Het is overigens ook mogelijk om wanneer u toch niet bij het juiste product zit door middel van de knoppen onder ‘Zoekt u een andere lengte?’ snel naar een kortere of langere variant te navigeren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de sensor?

De sensor van een led TL armatuur kan op twee dingen reageren: op licht en/of op beweging. Dit is afhankelijk van de armatuur. Wanneer een sensor reageert op licht betekent dit dat de sensor ervoor zorgt dat de led TL armatuur alleen ingeschakeld is wanneer er onvoldoende licht wordt gemeten. Een bewegingssensor zorgt ervoor dat de lichtbron inschakelt wanneer er een beweging wordt geregistreerd.

Heb ik voor een led TL armatuur met sensor een starter nodig?

Omdat het om een complete armatuur met led TL buis gaat, hoeft u zelf niet met starters aan de slag te gaan. Dit is alleen van belang als u een ouderwetse TL buis in een armatuur vervangt door een led variant.

Kan een led TL lamp in een gewoon armatuur

Nee, de lamp in een led TL armatuur is altijd een vorm van een led TL buis. De vorm en de aansluiting van deze buis is niet geschikt om gebruikt te worden in een gewoon armatuur voor bijvoorbeeld een led lamp (E17, E27) of led spot (GU10, GU5.3, etc.).
 

Heeft u vragen over ons assortiment led TL armaturen met sensor? Of wilt u meer weten over andere lampen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.