123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Kantoorverlichting

Led verlichting voor uw bedrijfspand

Kantoorverlichting

Goede verlichting op de werkvloer kan de productiviteit verhogen en de concentratie verbeteren, terwijl slechte verlichting dit juist kan tegenwerken. Bovendien kunnen de juiste led-lampen de sfeer verhogen in de gemeenschappelijke ruimtes van uw bedrijfspand, waardoor bezoekers een prettig gevoel krijgen. Voor allerlei soorten kantoorverlichting kunt u op 123led.nl terecht.

Kantoorverlichting voor iedere ruimte

Niet elke ruimte in uw bedrijfspand heeft dezelfde verlichting nodig. Het is belangrijk om goed na te gaan wat voor lichtkleur, lichtsterkte en soort lamp elke ruimte nodig heeft. Wat zijn de belangrijke punten om rekening mee te houden?

  • Receptie: De eerste indruk die bezoekers krijgen van uw bedrijf is belangrijk. Uw entree of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf en u wilt uw bezoekers een fijn en uitnodigend gevoel bieden. Het plaatsen van warm-witte led-verlichting zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Huidige spaarlampen van uw plafond- en wandarmaturen zijn eenvoudig te vervangen voor led-lampen, zonder sfeer te verliezen.
  • Gangen: Gangen dienen helder en goed verlicht zijn, zodat bezoekers te allen tijde de weg kunnen vinden. Maar tegelijkertijd kunnen gangen hierdoor een bron van energieverspilling zijn, omdat hier vaak langdurig niemand langsloopt terwijl het heldere licht wel blijft branden. Bewegingsdetectoren bieden dan uitkomst. Deze registreren de aanwezigheid van een persoon en zorgen ervoor dat het licht alleen gaat schijnen als het nodig is. Om energieverspilling tegen te gaan kunt u in uw gangen bijvoorbeeld kiezen voor led TL-buizen en plafonnières met ingebouwde bewegingssensoren.
  • Werkplekken: Vooral op de werkplek in een bedrijfspand is de juiste led-verlichting van absoluut belang. Door de juiste verlichting te gebruiken wordt de werkomgeving aanzienlijk productiever en dit draagt bij aan de prestaties van uw werknemers. Een gebrek aan licht kan er zelfs voor zorgen dat melatonine aangemaakt wordt en werknemers sneller moe worden óf in nog ergere gevallen kan dit leiden tot een slecht humeur. Investeer dus vooral op de werkplek in goed licht om de werkomstandigheden zo ideaal mogelijk te maken. De beste keuze hiervoor zijn UGR19 led-panelen. Deze led-panelen veroorzaken minder lichthinder en dit bevordert het welzijn van iedereen op de werkvloer.
  • Vergaderruimtes: In vergaderruimtes is het belangrijk om de concentratie hoog te houden. Zorg ervoor dat niet iedereen halverwege een overleg de focus verliest. Led-lampen met een heldere lichtkleur dragen bij aan een goede concentratie. Led-panelen of led TL-buizen zijn hiervoor een goede keuze.
  • Relaxruimtes: Moderne kantoren zijn soms voorzien van ontspanningsruimtes, waarin medewerkers even kunnen relaxen en praten met hun collega's. Warm-witte verlichting geeft een knusse uitstraling aan dit soort ruimtes. U kunt hierbij denken aan warm-witte led-panelen, spotjes, downlighters of plafonnières.

Meest gebruikte led lampen voor kantoor en bedrijfspand

Verschillende ruimtes in uw bedrijfspand vragen dus ook om verschillende soorten verlichting. Led panelen zorgen voor professionele, onopvallende verlichting in kantoorruimtes. Door de verschillende afmetingen van de led panelen passen ze in bijna wel elke ruimte. Zo zijn 60 x 60 cm led-panelen een perfecte vervanging voor 4x18W TL-bakken en vervangen 30 x 120 cm led-panelen 2x36W TL-bakken. De 30 x 30 cm led-panelen zijn bijvoorbeeld geschikt voor kleinere toiletruimtes.

 

In TL-lampen wordt led-verlichting via de traditionele TL-buis vorm verspreidt. Downlighters zijn een vorm van indirecte verlichting, waarbij het plafond wordt uitgelicht. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen kans op spiegelingen in beeldschermen. Tot slot zijn spaarlampvervangers gemaakt voor langdurig gebruik en vormen deze lampen voor een zuinige manier van verlichting.

Energie-investeringsaftrek (EIA) biedt extra voordeel

Wanneer u met uw onderneming overstapt naar led verlichting investeert u in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Uw energiekosten gaan hierdoor omlaag en u draagt hiermee ook een steentje bij aan het verkleinen van het klimaatprobleem. Een echte win-win situatie dus. Als ondernemer kunt u met de Energie-investeringsaftrek (EIA) aanspraak maken op extra voordeel bij het overstappen naar energiebesparende bedrijfsmiddelen. De EIA is een fiscale regeling waarbij de overheid ondernemers ondersteunt bij het overstappen naar energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. In onze blog leest u meer over de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Kantoorverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over kantoorverlichting of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten