123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL buis met sensor G13/T8

Led T8 TL buis met sensor kopen?

Koop een led TL buis met sensor en bespaar energiekosten. Deze led TL buizen worden alleen geactiveerd wanneer er een beweging wordt geregistreerd, zodat ze nooit langer aanstaan dan strikt noodzakelijk is. Deze buizen hebben een G13 fitting en staan ook wel bekend als type T8.

 

Voordelig een led TL buis met sensor G13/T8 kopen

Op deze pagina vindt u G13/T8 led TL buizen met sensor. Hiermee verlicht u op een extra energiezuinige manier de grote ruimtes. Lees hieronder meer over deze TL-buizen met sensor of bestel hierboven direct de buis waar u naar op zoek bent.

Zo werkt een G13/T8 led TL buis met sensor

Deze G13/T8 led TL-buizen hebben een ingebouwde sensor. Deze heeft een bereik tot wel 5 meter. Als de sensor wordt geactiveerd, wordt het licht feller. Indien de sensor geen beweging meer detecteert, zal deze na een tijdje vanzelf het licht weer dimmen. Het licht schakelt dus niet volledig uit, het wordt alleen maar gedimd. Zo bespaart u een hoop energie, omdat de lamp niet constant fel brandt.

Het installeren van een G13/T8 led TL buis met sensor

Het aansluiten van een G13/T8 led TL buis met sensor is zeer eenvoudig. Het werkt namelijk als volgt:

  1. Schakel de stroom uit.
  2. Haal de oude TL buis uit de armatuur.
  3. Plaats een vervangende led starter indien nodig. Dit hoeft alleen als u gebruik maakt van een ballast.
  4. Plaats de nieuwe TL buis in de armatuur.
  5. Koppel de N en L draad van de armatuur aan op de N en L aansluitingen van de TL buis.
  6. Schakel de stroom aan en u kunt uw TL-buis gebruiken.

Lees voordat u begint met het installeren van de TL buis altijd de bijbehorende handleiding en volg deze instructies op.
 

Let op: deze G13/T8 led TL buizen met sensor van Phillips zijn niet geschikt voor hoogfrequente TL-armaturen en dubbele TL-noodverlichting armaturen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een G13/T8 led TL buis met sensor?

Dit is een TL buis met ingebouwde sensor. Als de sensor wordt geactiveerd, gaat het licht feller schijnen. Als de sensor voor een langere tijd geen beweging detecteert, wordt het licht gedimd. Zo bespaart u een hoop energie en bespaart u een hoop geld op de energierekening. Op zoek naar een G13/T8 led TL buis met sensor? Deze vindt u voordelig op 123led.nl.

Is G13 hetzelfde als T8?

Een G13- en T8-fitting is hetzelfde. Deze buizen hebben twee namen, omdat de ene benaming iets zegt over de diameter van de buis en de andere iets zegt over de afstand van de pinnen van de fitting. T8 staat hierbij voor de diameter van de buis. Deze heeft namelijk een diameter van 28 mm. De buis wordt ook wel G13 genoemd, omdat de 2 pinnen 13 mm uit elkaar staan.

Kan de G13/T8 led TL buis met sensor van Phillips in elk armatuur?

Nee, deze led TL-buis is niet geschikt voor hoogfrequentie TL-armaturen en dubbele TL-noodverlichting armaturen. Verder kan deze TL-buis in elke armatuur worden geplaatst.
 

Heeft u vragen over onze G13/T8 led TL buizen met sensor of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.