123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gevelverlichting

Gevelverlichting kopen?

Bekijk hieronder ons assortiment en bestel voordelig verlichting voor de gevel van uw bedrijfspand. Kies uit breedstralers of floodlights (met sensor of camera) of ga voor led TL armaturen met buis, sensor of strip. Daarnaast bieden wij ook nog buiten wandlampen aan voor op uw gevel. Bestel vandaag uw gevelverlichting en krijg het morgen al thuisbezorgd.

Led breedstralers voor gevelverlichting

Led TL voor gevelverlichting

Buiten wandlampen voor gevelverlichting

Grote aantallen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
1 - 0 van 0

Bestel voordelig gevelverlichting

Met ons assortiment kunt er zeker van zijn dat de gevel van uw bedrijfspand goed verlicht wordt. U heeft de keuze uit led breedstralers of floodlights (ook met keuze voor een sensor of camera), led TL verlichting en buitenwandlampen voor de gevel van het pand.

Waarom kiezen voor led verlichting voor de gevel?

Er zijn een hoop redenen waarom u het best kunt kiezen voor led verlichting voor de gevel van uw pand. Led verlichting produceert evenveel licht als normale lampen zoals halogeen- en gloeilampen, maar verbruikt minder stroom. Hierdoor is het ook nog eens goedkoper en bespaart u daarmee op uw energierekening.

 

Daarnaast bespaart u op langere termijn nog meer geld vanwege de lange levensduur van led verlichting. Doordat led verlichting veel langer meegaat hoeft u voor een langere periode geen nieuwe lampen te kopen.

 

Ook is led verlichting veiliger. Omdat slechts 10% van led lampen wordt omgezet in warmte, worden dit soort lampen niet heet en zijn ze daarom ook minder (brand)gevaarlijk.

 

Naast het feit dat led verlichting ook nog eens milieuvriendelijker is, zijn er nog veel meer voordelen van led verlichting. Voor meer voordelen kunt u onze blog over het overstappen naar led verlichting lezen. Vanwege de vele voordelen kunt u daarom het best led verlichting kiezen als u (nieuwe) gevelverlichting gaat kopen.

Ons assortiment gevelverlichting

Bij het assortiment aan led breedstralers voor de gevel van uw bedrijfspand, heeft u de keuze uit gewone breedstralers en floodlights, maar ook de keuze uit breedstralers of floodlights met een sensor of camera. Dit kan bestaan uit een sensor die waarneemt wanneer het (zon)licht buiten afneemt en dus de breedstraler inschakelt, maar het kan ook een sensor zijn die beweging detecteert en alleen dan aanspringt. Hier is nog een onderscheiding in een normale bewegingssensor of een volgsensor die het bewegende object volgt en daarmee in de spotlight zet. Daarnaast kunt u ook nog voor een buitenspot met sensor kiezen.

 

Verder verkopen wij ook led TL verlichting voor de gevel van uw bedrijfspand. U kunt hierbij kiezen uit led TL armatuur met buis, met sensor of met strip.

 

Tot slot verkopen wij ook nog buiten wandlampen voor gevelverlichting. Hier heeft u allereerst de keuze uit een bulleye lamp. Deze lamp kunt u installeren op de gevel en is voorzien van een slagvaste armatuur, waardoor de behuizing extra robuust is. Verder is er ook een ruim aanbod aan wandlampen voor buiten en buitenlampen met sensors. Om de juiste te vinden kunt u hier filteren op merk, kleur, lamp inbegrepen of niet en design.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke gevelverlichting met sensor is het best?

Dat ligt aan wat u precies wilt doen met de sensor. Bij 123led.nl vindt u breedstralers, floodlights en buitenlampen met sensor. Hier heeft u de keuze uit een sensor die de hoeveelheid licht buiten waarneemt en de lamp inschakelt wanneer dit te laag is. Ook kunt u kiezen uit een bewegingssensor of volgsensor.

Wat voor soort gevelverlichting kan ik het best kiezen?

U kunt het best kiezen voor led verlichting als gevelverlichting. Led verlichting heeft een hoop voordelen. Het is namelijk milieuvriendelijker, goedkoper, beschikbaar in vele soorten, maten en kleuren en led verlichting heeft een aanzienlijk langere levensduur.

Welke IP waarde moet mijn armatuur voor mijn gevelverlichting hebben?

U moet een armatuur hebben met een IP waarde van tenminste 44 of hoger. IP44 betekent dat het armatuur beschermd is tegen spatwater. In deze armaturen kunt u led lampen met IP waarde van 20+ plaatsen.
 

Heeft u nog vragen over gevelverlichting of over ons assortiment gevelverlichting? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.