123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Horeca verlichting

Verlichting maakt de sfeer in uw horecagelegenheid

Horeca verlichting
 

U kunt uw horecagelegenheid nog zo gezellig maken, maar als het licht niet klopt is het allemaal voor niets geweest. Dit maakt de juiste sfeer helemaal af. Het uitkiezen van passende verlichting is echter geen eenvoudig klusje. Het is geen kwestie van even snel lampen uitzoeken en ophangen, maar vormt een essentieel onderdeel van het bepalen van het interieur en beïnvloedt de ervaring van uw gasten. Op 123led.nl vindt u allerlei soorten verlichting die allemaal voor een andere ambiance zorgen.

Welke lampen heeft u nodig voor uw horecagelegenheid?

Verlichting in uw horecagelegenheid is dus zeer belangrijk. Licht kan de gemoedstoestand van gasten aanzienlijk beïnvloeden. In een te donker restaurant verliezen gasten sneller hun alertheid en voelen ze zich moe, terwijl ze zich in een te verlicht restaurant minder op hun gemak voelen en hierdoor soms sneller naar huis willen. Speel met de juiste verlichting dus in op de doelstelling van uw restaurant, hotel of café en verhoog uw succes en de tevredenheid van uw gasten.


Elke ruimte vereist een andere soort verlichting. In ons assortiment vindt u alle lampen om de volgende ruimtes mee te verlichten:
  • Entree of foyer: De eerste indruk is gelijk de belangrijkste. Zorg dat uw gasten zich direct op hun gemak voelen door de juiste verlichting op te hangen in de foyer of entree. Gebruik bijvoorbeeld downlighters en led-spots om bepaalde plekken, zoals de balie, te accentueren. Door verder gebruik te maken van warm-witte verlichting wordt een intieme en gezellige sfeer uitgestraald. Zorg altijd voor genoeg verlichting, zodat gasten de kans krijgen om bijvoorbeeld even rustig de menukaart te bekijken.
  • Bar en restaurants: Teveel of te weinig licht kan zorgen voor ongemakkelijke gevoelens bij uw gasten en er zelfs toe leiden dat ze vroegtijdig vertrekken. Voorkom dit door net genoeg lampen te plaatsen in uw restaurant of bar. Zo kunnen gasten de menukaart en het eten goed zien, zonder dat het de sfeer in de weg staat. Lampen die een mooie warm-witte gloed verspreiden zijn ideaal voor het creëren van een gezellige uitstraling. Op 123led.nl vindt u een hoop decoratieve lampen die een mooi interieur en goede verlichting combineren. Maar verlies ook nooit de functionaliteit uit het oog. Zo is het ophangen van een mooie decoratieve lamp boven uw bar misschien wel stijlvol, maar niet handig... Gasten kijken dan tegen het licht in als ze een drankje doen aan de bar.
  • Trap en gangen: Trappen met slechte verlichting zijn levensgevaarlijk. Ga hier het liefst voor neutraal-witte of koel-witte verlichting, zodat u zeker weet dat de veiligheid van uw bezoekers gewaarborgd blijft. In dit soort ruimtes is het zonde om voortdurend het volle licht te laten branden, omdat de ruimtes een groot gedeelte van de tijd niet gebruikt worden. Dimbare lampen of lampen met bewegingssensoren zijn dan bijvoorbeeld een optie. Ook kunt u denken aan led-vervangers voor spaarlampen voor in uw huidige wandarmaturen.
  • Hotelkamers: Met de juiste verlichting kunnen gasten na een vermoeiende dag rustig ontspannen in de hotelkamer. Door heldere basisverlichting op te hangen zorgt u ervoor dat gasten altijd genoeg licht hebben. En door juist voor warm-witte verlichting te kiezen creëert u een warme, vriendelijke sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Energie-investeringsaftrek (EIA) biedt extra voordeel

Wanneer u met uw onderneming overstapt naar led verlichting investeert u in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Uw energiekosten gaan hierdoor omlaag en u draagt hiermee ook een steentje bij aan het verkleinen van het klimaatprobleem. Een echte win-win situatie dus. Als ondernemer kunt u met de Energie-investeringsaftrek (EIA) aanspraak maken op extra voordeel bij het overstappen naar energiebesparende bedrijfsmiddelen. De EIA is een fiscale regeling waarbij de overheid ondernemers ondersteunt bij het overstappen naar energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. In onze blog leest u meer over de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Horecaverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over verlichting in uw horecagelegenheid of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten