123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Verlichting showroom

Showroom verlichting kopen?

Bestel voordelig duurzame led verlichting voor een optimale productpresentatie in uw showroom. Bij ons vindt u led panelen, led TL buizen, railverlichting, led spots, led downlights en led spaarlampen. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel vandaag nog, zodat u het morgen al in huis heeft.
 

> Led panelen > Led TL buizen > Led spots > Led downlights > Led spaarlamp vervangers

Led panelen voor showroom

Led TL buizen voor showroom

Led spots voor showroom

Led downlights voor showroom

Led spaarlamp vervangers voor showroom

Grote aantallen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
1 - 0 van 0

Voordelig led verlichting voor in een showroom kopen

Uw showroom is uw visitekaartje van de producten die u verkoopt. Daarom is het van belang dat deze er mooi bij staan en goed te zien zijn. Maak daarom gebruik van speciale verlichting dat ideaal is voor in showrooms. Lees hieronder meer over showroom verlichting of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Het creëren van de juiste sfeer in uw showroom

Voor het creëren van een showroom is het belangrijk dat de verlichting optimaal is. Zo kunt u het product ideaal tentoonstellen en kunnen potentiële kopers het artikel goed bekijken. Het creëren van de juiste sfeer is daarom zeer belangrijk om bepaalde artikelen uit te lichten en bepaalde indrukken te wekken.

 

Bij het presenteren van een auto, keuken, kleding of meer is voornamelijk de kleurechtheid van belang. Zo krijgen mensen de beste indruk van het product. Hiervoor is het belangrijk om op de CRI-waarde te letten. Dit zegt namelijk iets over de weergave van kleur. Een hoge kleurweergave voor een showroom is ideaal (CRI hoger dan 90). Door deze lampen op de juiste plek te hangen voorkomt u lelijke schaduwen en presenteert u het artikel op de beste manier mogelijk.

 

Naast de CRI waarde is het ook van belang om de juiste kleurtemperatuur te kiezen. Dit heeft veel invloed op de sfeer. Kleurtemperatuur wordt aangegeven in Kelvin. Hoe hoger de Kelvin-waarde des te warmer het licht is. In showrooms wordt aangeraden om te kiezen voor een lamp met een Kelvinwaarde tussen de 3000 K (warm wit) en 4000 K (neutraal wit).

Wat is de beste verlichting voor in een showroom?

Dit hangt af een aantal factoren, zoals welke producten u verkoopt en hoe groot de ruimte is. Met de optimale verlichting stelt u de producten goed tentoon en creëert u de ideale sfeerbeleving. Voor de ideale sfeerbeleving raden wij aan een lichtplan te laten maken op maat. Zo weet u direct welke artikelen u nodig heeft voor het beste resultaat.

Showroomverlichting en de EIA regeling

Het is mogelijk om subsidie te krijgen op showroom verlichting met de Energie Investeringsaftrek. Of het mogelijk is, ligt aan de hoeveelheid lumen per watt in combinatie met het powerfactor van de lamp. Indien de verlichting in aanmerking komt met deze regeling, kunt u een hoop geld besparen. Wilt u meer weten over de EIA regeling en er achter komen of u in aanmerking komt met deze subsidie? Lees hier dan meer over in onze blog over de EIA.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke kleur verlichting voor showroom?

Voor een showroom is het handig om witte verlichting te hebben. Zo ogen de kleuren van uw producten niet anders dan deze echt zijn. Binnen de witte verlichting heeft u nog wel keuze uit verschillende kleurtemperaturen. Aangeraden wordt om lampen te kiezen met een kleurtemperatuur tussen de 3000 K en 4000 K. Dit is warm wit of neutraal wit, wat erg sfeervol is maar ook zorgt voor goed zicht.

Hoeveel lux voor een showroom?

Voor een showroom wordt aangeraden om tussen de 500 en 800 lux te hanteren. Met lux wordt de hoeveelheid licht op een bepaald oppervlak aangegeven.
 

Heeft u vragen over onze showroom verlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.