123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Fietslampen

Fietslampen kopen?

Bekijk hieronder ons assortiment fietsverlichting en bestel voordelig verlichtingssetjes of bestel een losse voor- of achterlamp. U heeft hier de keuze uit fietsverlichting van zowel ons 123led huismerk als van AXA. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 24 van 34

Verlichting voor uw fiets

Fietsverlichting
 

Fietsen zonder goede verlichting kan tot levensgevaarlijke situaties leiden. Check dus altijd eerst of uw fietslampen het nog doen, voordat u de weg op gaat. Scheelt u misschien ook nog eens een fikse boete. In 2023 is de hoogte van de verkeersboete voor ondeugdelijke verlichting zo'n € 60,-. Zonde van het geld. Op onze webshop schaft u snel en eenvoudig fietsverlichting aan. Lees hieronder meer over de fietslampen in ons assortiment of bestel hierboven de verlichting die u nodig heeft.

Verschillende soorten fietslampen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten fietsverlichtingen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld fietslampen op batterijen. Fietslampen op batterijen bieden een voordeel ten opzichte van lampen die werken op een dynamo. Ze bieden namelijk in bijna alle gevallen een hogere lichtopbrengst. Gaat u dus vaak 's avonds op pad en komt u dan langs fietspaden die slecht verlicht of druk qua verkeer zijn? Dan is de keuze voor één van onze fietslampen op batterijen een goede keuze.

 

Wij verkopen ook verlichtingssets. De verlichtingsets bestaan uit zowel een voor- als een achterlamp, omdat u op beide plekken licht nodig heeft. Volgens de regels van de Rijksoverheid moet wit of geel licht aan de voorkant van de fiets en rood licht achter.

 

Verder vindt u in ons assortiment ook voorlampen die aangesloten kunnen worden op een E-Bike batterij. Afhankelijk van de lamp, kan deze aangesloten worden op een 6V of 6-12 V E-Bike batterij. Wanneer u uw fietsaccu oplaadt, werkt de voorlamp ook weer. Zo zit u nooit met lege batterijen.

 

Indien u geen gedoe wilt met batterijen, maar ook geen elektrische fiets heeft of een dynamo gedreven lamp wilt, kunt u er ook voor kiezen om fietsverlichting te kopen die USB oplaadbaar is. Over het algemeen moet u dit soort verlichting wel vaker opladen.

 

Naast bovenstaande fietslampen hebben we ook de welbekende fietslampen die op een dynamo werken. U bent dan niet afhankelijk van batterijen of het USB opladen, waardoor dynamo fietslampen als betrouwbaarder ervaren kunnen worden.

Voordelen fietslampen in ons assortiment

De fietslampen in ons assortiment brengen meerdere voordelen met zich mee. Een paar van deze voordelen zijn:

  • Ontwerp: Sommige van onze fietsverlichting kunt u op uw stuur of bagagedrager plaatsen dankzij het slimme ontwerp. Zo verkopen wij fietsverlichting met rubberen of elastische banden die u op verschillende manieren eenvoudig en snel op uw fiets kunt plaatsen. Vergeet deze overigens niet van uw fiets te halen wanneer u uw fiets ergens neerzet.
  • Energiezuinigheid: Dankzij het feit dat de fietsverlichtingen in ons assortiment led lampen zijn, doet u langer met de lampen voordat ze (of de batterijen) vervangen moeten worden.
  • Veiligheid: De fietslampen in ons assortiment bieden goede zichtbaarheid voor u, maar ook voor de andere weggebruikers.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Aan welke eisen moet mijn fietslamp voldoen?

Er zijn een aantal eisen waar fietsverlichting aan moet voldoen. Zo moet uw voorlicht wit of geel licht verspreiden en uw achterlicht rood licht. De fietsverlichting moet daarnaast recht vooruit of achteruit schijnen en de lampen mogen niet knipperen.

Waar moet u op letten bij het kopen van fietsverlichting?

Wilt u een fietslamp op batterijen, eentje die op dynamo werkt, eentje die usb oplaadbaar is of op uw E-bike batterij werkt? Het is belangrijk om dit van tevoren te bepalen, zodat u kunt filteren. Daarnaast is het goed om te kijken naar waterdichtheid als u bijvoorbeeld een achterlicht op uw fiets zonder spatbord plaatst.

Waar koop ik fietsverlichting?

U koopt goedkoop fietsverlichting bij 123led.nl. Hier vindt u fietsverlichting van merken zoals ons 123led huismerk en AXA. U heeft hier de keuze uit een ruim assortiment voor- en achterlichten en verlichtingssets. Vandaag besteld , is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over fietsverlichting? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.