123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Brommer en Scooter lampen

1 - 0 van 0

Brommer en Scooter lampen

Verlichting voor uw brommer of scooter

Bromfiets- en scooterlampen

In Nederland is het voor voertuigen verplicht om met goede verlichting te rijden in het donker. Ook uw scooter of brommer zal dus voorzien moeten zijn van goede verlichting: koplampen, parkeerlichten, remlichten en knipperlichten. Check dus regelmatig of uw bromfiets- of scooterlampen aan vervanging toe zijn. Als dat zo is kunt u bij 123led.nl terecht voor verschillende lampen waarmee u weer goed zicht heeft en andere weggebruikers u ook goed kunnen zien.

Welke bromfiets- en scooterlampen heeft u nodig?

Bovenaan deze pagina vindt u verschillende scooter- en bromfietslampen. Bij het vervangen van lampen zijn er meerdere aspecten van belang. Bijvoorbeeld wat voor type lamp het is, de sterkte en de spanning. Zorg dat u altijd de juiste lamp gebruikt, want gebruik van een verkeerde lamp kan leiden tot te zwakke verlichting of het direct doorbranden van de lamp. Kijk daarom in het meegeleverde boekje van uw brommer of scooter welke verlichting u nodig heeft.

Per product vindt u informatie over bijvoorbeeld de kleurtemperatuur van de lampen, het wattage en de helderheid. Ons assortiment bestaat uit de volgende lampen:
  • Koplampen: Koplampen kunnen natuurlijk niet ontbreken als u veilig de weg op wilt in het donker. Ze zorgen voor een goed zicht op de weg, maar ook goede zichtbaarheid van uzelf voor de andere verkeersdeelnemers.
  • Parkeerlicht: Met parkeerlichten blijft u niet onopgemerkt, ook niet als u op of naast de rijbaan geparkeerd staat. Zowel voor als achter heeft u (parkeer)lichten nodig.
  • Remlicht: Attendeer overige verkeersdeelnemers op het feit dat u gaat remmen met remlichten. Zo worden ongelukken voorkomen.
  • Richtingaanwijzer: Aangeven of u links of rechts gaat is zeer belangrijk in het verkeer. Zowel voor als achter heeft u een knipperlicht nodig, om vervelende verkeerssituaties te ontlopen.
Ook voor andere voertuigen hebben wij verlichting. Ga ook veilig de weg op met uw auto, fiets, scooter of motor.

Brommer- of scooterverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over verlichting voor uw brommer of scooter of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord