123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Motor lampen

Motor lampen

Verlichting voor uw motor

Motorverlichting

Als u met uw motor op pad gaat, wilt u natuurlijk wel dat uw verlichting het helemaal doet. Als dat niet zo is riskeert u niet alleen een hoge boete, maar loopt u ook ontzettend veel onnodig gevaar in het donker. Op 123led.nl vindt u alle motorverlichting die u nodig heeft.

Welke motorverlichting heeft u nodig?

Bovenaan deze pagina vindt u verschillende motorfietslampen. Naast koplampen heeft u natuurlijk ook nog andere lampen nodig op uw motor. De soorten lampen die u in ons assortiment kunt vinden zijn:
  • Koplampen: Koplampen kunnen natuurlijk niet ontbreken als u veilig de weg op wilt in het donker. Ze zorgen voor een goed zicht op de weg, maar ook goede zichtbaarheid van uzelf voor de andere verkeersdeelnemers.
  • Kentekenplaatverlichting: Voor motoren is het verplicht om de kentekenplaat van verlichting te voorzien. Doe dit voordeling met één van onze led-motorlampen.
  • Parkeerlicht: Met parkeerlichten blijft u niet onopgemerkt, ook niet als u op of naast de rijbaan geparkeerd staat. Zowel voor als achter heeft u parkeerlichten nodig.
  • Remlicht: Door overige verkeersdeelnemers tijdig te wijzen op het feit dat u gaat remmen, worden ongelukken voorkomen.
  • Richtingaanwijzer: Het niet aangeven van richting zorgt niet alleen voor een hoop irritatie bij andere verkeersdeelnemers, maar kan ook zorgen voor vervelende of gevaarlijke verkeerssituaties. Zowel voor als achter heeft u lampen voor richtingaanwijzers.
Zorg dat u altijd de juiste lamp gebruikt, want gebruik van een verkeerde lamp kan leiden tot te zwakke verlichting of het direct doorbranden van de lamp. Per product vindt u informatie over bijvoorbeeld de lichtopbrengst van de lampen, het wattage en het aantal branduren. Welke lamp u exact nodig heeft voor uw motor kunt u meestal vinden in het meegeleverde instructieboekje.

Op onze site kunt u led-verlichting kopen. Led-verlichting is energiezuinig en gaat langer mee. Als u eenmaal uw motorlampen vervangen heeft, hoeft u er voorlopig dus niet naar om te kijken. Ook voor andere voertuigen hebben wij led-verlichting. Ga ook veilig de weg op met uw auto, fiets of scooter.

Motorfietsverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over verlichting voor uw motor of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord