123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL buis T5 (G5)

Led T5 (G5) TL buis kopen

Koop een Philips led TL buis om uw ruimte verlichten. Deze led TL buizen zijn voorzien van een G5 fitting en zorgen op energiezuinige wijze voor veel licht. De buizen hebben daarnaast een lange levensduur, van tot wel 50.000 branduren.

 

1 - 22 van 22

T5 (G5) Led TL buis van 120 cm voordelig kopen

Met G5/T5 led TL buizen van 120 cm verlicht u eenvoudig diverse ruimtes in panden. Hieronder leest u meer over G5/T5 led TL buizen of u kunt hierboven direct alles bestellen dat u nodig heeft. Graag grotere aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan.

Wat is een 120 cm G5/T5 led TL buis?

De twee benamingen van deze TL buizen kunnen mogelijk voor een beetje verwarring zorgen, maar u hoeft zich hier geen zorgen om te maken. Het is namelijk erg eenvoudig, beide termen staan namelijk voor één type led TL buis. De T5/G5 zijn TL buizen met een diameter van 15 mm (T5) en hebben twee pinnen die 5 mm (G5) uit elkaar staan. De buizen op deze pagina zijn 120 cm lang.

Hoe kiest u de juiste G5/T5 120 cm led TL buis

Op deze pagina vindt u een hoop buizen die net een beetje van elkaar verschillen. Om de zoektocht naar de ideale buis iets makkelijker te maken, maken wij gebruik van filters. Hierbij gaat het om de volgende filters:

  • Kleurtemperatuur: hiermee wordt aangeven welke kleur licht de lichtbron uitstraalt. Dit kan variëren tussen de 1800K (warm wit) en 6500K (koud wit).
  • Lichtkleur: dit staat in verhouding met de kleurtemperatuur en wordt soms ook als hetzelfde woord gebruikt. Voornamelijk als lampen, zoals TL buizen, alleen kleuren uitstralen binnen het witte-licht spectrum.
  • Lichtopbrengst: dit zegt iets over hoeveel lumen (l) licht de TL buis verspreidt. Als de waarde hoog is, is er dus meer licht en heeft u minder TL buizen nodig. Indien de waarde laag is, is er minder licht en zijn er dus meer buizen nodig.
  • Lumen per Watt: hiermee wordt de energie-efficiëntie van een lichtbron uitgedrukt. De verhouding is hierbij lichtopbrengst per Watt aan verbruik. Dit maakt het mogelijk om lampen met verschillende wattages en lichtopbrengst makkelijk met elkaar te vergelijken.

Het vervangen van een G5/T5 led TL buis van 120 cm

De hoogfrequent TL buizen in ons assortiment zijn zeer eenvoudig te vervangen. Dit doet u als volgt:

  1. Schakel de stroom uit.
  2. Draai de buis een kwartslag, zo kunt u deze uit de armatuur verwijderen.
  3. Draai de nieuwe buis in de armatuur. Dit doet u door deze een kwartslag te draaien.
  4. Zet de stroom weer aan en geniet van uw nieuwe TL buis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn T5 TL buizen?

Dit zijn led TL buizen met een diameter van 15 mm, ook wel T5 genoemd. De TL buizen hebben twee pinnen en deze staan 5 mm uit elkaar, ook wel G5 genoemd. Op 123led.nl vindt u diverse T5 led TL buizen met afmetingen van onder andere 120 cm. Hier heeft u heel veel keuze en dat met de laagste prijsgarantie.

Hoeveel lumen heeft een TL buis van 120 cm?

Het aantal lumen hangt niet af van de lengte van een TL buis. Het aantal lumen zegt iets over de hoeveelheid licht dat de buis verspreidt. De 120 cm hoogfrequent TL buizen in ons assortiment van Philips geven tussen de 2300 en 3900 lumen aan licht.
 

Heeft u vragen over onze G5/T5 120 cm led TL buizen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.