123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL armatuur zonder buis

Led TL armatuur zonder buis kopen

Bestel voor een voordelige prijs een led TL armatuur zonder buis. Deze armaturen van ons 123led-huismerk zijn robuuste, slagvaste behuizingen voor led TL buizen. Op deze pagina vindt u zowel enkele als dubbele armaturen van verschillende lengtes, zoals 60, 120 en 150 cm.


Led TL armatuur zonder buis voordelig kopen

Op deze pagina vindt u robuuste, slagvaste armaturen voor TL buizen van verschillende formaten. Beschikbaar voor enkele of dubbele TL buizen. Lees hieronder meer over ons assortiment aan TL buis behuizingen of bestel hierboven direct waar u naar op zoek bent.

Led TL armaturen: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse behuizingen voor led TL buizen. Hieronder lichten wij de belangrijkste punten toe voor het kiezen van de ideale armatuur voor uw TL buis.

  • Lengte: op deze pagina vindt u armaturen met diverse lengtes. Zo zijn er behuizingen voor TL buizen van 60 cm, 120 cm en 150 cm. Kies voor de juiste lengte om zeker te zijn dat uw led TL buis in de behuizing past.
  • Enkel/dubbel: in ons assortiment vindt u enkele en dubbele armaturen. In een enkele armatuur past één TL buis. In een dubbele armatuur passen twee TL buizen naast elkaar. Een dubbele armatuur met twee TL buizen verspreidt meer licht dan een enkele TL buis en is daarom handig op plekken die goed verlicht moeten worden.
  • Fitting: TL buizen kunnen een G13 (T8) of G5 (T5) fitting hebben. In ons assortiment vindt u voornamelijk behuizingen voor TL buizen met een G13 fitting.

Led TL armatuur met TL buis

Indien u naast de armatuur ook nog een nieuwe led TL buis wilt aanschaffen, kan het voordeliger zijn om direct een led TL buis met armatuur aan te schaffen. Zo koopt u in één keer een armatuur en TL buis. Natuurlijk vindt u deze ook voor een voordelige prijs op onze website.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een led TL armatuur?

Bij het kopen van een led TL armatuur is het handig om te letten op een paar punten, zoals de lengte. Zo weet u zeker dat uw TL buis in de armatuur past. Ook kunt u bij het selecteren van de behuizing kiezen voor een enkele of dubbele armatuur. Bovendien moet u er op letten of de armatuur dezelfde fitting heeft als uw TL buis.

Waar koop ik een led TL armatuur?

Led TL armaturen koopt u voordelig op 123led.nl. Hier vindt u armaturen in diverse formaten en heeft u keuze uit enkele of dubbele behuizingen. En dat met de laagste prijsgarantie.
 

Heeft u vragen over onze led TL armaturen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.