123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL buis 150 cm

Led TL buis van 150 cm goedkoop kopen

Bestel voordelig een led TL buis voor in een TL armatuur. Op deze pagina vindt u 150 cm led TL buizen met T8 of T5 fitting. Ook kunt u op deze pagina een geschikte starter bestellen. Vind de juiste led TL buis van 50 cm gefilterd op merk, kleurtemperatuur, lichtopbrengst, lichtkleur en het aantal lumen per watt om snel en eenvoudig een led TL buis te vinden die aan uw wensen voldoet. Vandaag besteld, is morgen in huis.

 

1 - 24 van 38

Bestel voordelig een led TL buis van 150 cm

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan led TL buizen van 150 cm. Wij verkopen onder andere led TL buizen van ons 123led-huismerk en van Philips. Onze huismerk led TL lampen van 150 cm zijn even energiezuinig als die van Philips, zijn kwalitatief gelijkwaardig én een stuk voordeliger. Lees hieronder meer over de led TL buizen in ons assortiment of bestel hierboven direct de TL lamp die u zoekt.

De voordelen en nadelen van een led TL buis van 150 cm

Het hebben en gebruiken van een led TL buis van 150 cm brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst vallen energiekosten tot wel 70% lager uit. Hierdoor bespaart u op lange termijn een hoop geld. Een paar andere voordelen zijn:

 • De levensduur van een led TL buis van 150 cm is langer dan die van een traditionele TL lamp van 150 cm. Zo hebben de led TL buizen in ons assortiment een levensduur van maar liefst 25.000, 30.000, 50.000 en 75.000 branduren. Op basis van 8 branduren per dag, staat dit gelijk aan ongeveer 8,5 jaar, 10,5 jaar, 17 jaar en 26 jaar.
 • Vanwege het formaat zijn dit soort led TL buizen goed te gebruiken in grotere ruimtes.
 • Doordat deze led TL buizen 150 cm lang zijn, hebben ze een goede en gelijke lichtverdeling.
 • De led TL buizen van 150 cm zijn duurzamer en milieuvriendelijker dan de traditionele TL lampen. Led TL buizen bevatten namelijk geen giftige stoffen zoals kwik.
 • Een led TL buis is een efficiënte lamp, omdat er beter gebruik wordt gemaakt van de schijnrichting van het licht. Het licht schijnt bij een led TL buis van 150 cm naar beneden en naar de zijkanten. Hierdoor worden ruimtes goed en duidelijk verlicht.
 • Vanwege de lengte van 150 cm, is het goed te gebruiken in grotere ruimtes.

Toch heeft een led TL buis van 150 cm ook nadelen, zoals:

 • Een led TL buis van 150 cm is relatief lang. Hierdoor is deze meer geschikt voor grotere ruimtes en dus niet voor kleine(re) ruimtes.
 • Een led TL van 150 cm is duurder dan de traditionele TL buis van 150 cm. Dit verdient u echter binnen een paar jaar weer terug.

Het kiezen voor led TL buizen van 150 cm is een stuk voordeliger voor u dan een ouderwetse TL buis van 150 cm. Bestel daarom snel hierboven uw nieuwe led buis en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

De frequenties van een led TL buis van 150 cm

In ons assortiment led TL buizen van 150 cm vindt u led buizen met verschillende soorten frequenties, van het merk Philips. Om er zeker van te zijn welke lamp voor u geschikt is, leggen wij hieronder de verschillende frequenties uit.

Led TL buis Hoog Frequent

Allereerst vindt u in ons assortiment led TL buizen van 150 cm die Hoog Frequent (HF) zijn. Hoog Frequentie led TL buizen zijn led verlichting met een ingebouwde starter. Een HF led TL buis kenmerkt zich door een elektronisch voorschakelapparaat (VSA). Een voorschakelapparaat is een apparaat dat ervoor zorgt dat de led TL buis voldoende stroom krijgt, maar niet te veel.

 

Dit soort led TL buizen zijn geschikt voor toepassingen waarbij de verlichting vaak en snel in- en uitgeschakeld moet worden. Ook bieden ze een uitstekende lichtkwaliteit, wat ze geschikt maken voor ruimtes zoals scholen.

Led TL buis Ultra Efficient

Verder vindt u in ons assortiment ook led TL buizen van 150 cm die Ultra Efficient (UE) zijn. Dit zijn led TL buizen die de hoogst mogelijke lichtopbrengst hebben, gecombineerd met een zeer hoge Lumen/Watt verhouding en een langere levensduur. Oftewel, dit zijn led TL buizen waarmee u op lange termijn een hoop geld bespaard.

 

Dit soort led TL buizen zijn een goede keuze voor wanneer maximale energie-efficiëntie en kostenbesparing op lange termijn belangrijk zijn. Daarnaast zijn dit soort buizen ideaal voor omgevingen waar ze lang aan moeten blijven staan, zoals parkeergarages en magazijnen.

Led TL buis Ultra Output

De Ultra Output (UO) led TL buizen van 150 cm kenmerken zich door de hoge lichtopbrengst. Deze led buizen geven dus meer licht dan traditionele TL buizen. Daarom is dit soort verlichting geschikt voor ruimtes die meer licht nodig hebben of wanneer u een lamp hoger dan 4 meter moet plaatsen.

 

Gebruik dit soort led buizen voor ruimtes die een hoge lichtintensiteit vereisen. Voorbeelden van dit soort plekken zijn industriële ruimtes, zoals magazijnen, grote commerciële ruimte en werkplaatsen.

Toepassingen van een led TL buis van 150 cm

Een led TL van 150 cm is relatief lang. Hierdoor is deze geschikt voor grotere ruimtes. Enkele van deze ruimtes zijn:

 • Magazijnen
 • Opslagruimtes
 • Werkplaatsen
 • Fabriekshallen
 • Kantoren
 • Scholen
 • Ziekenhuizen
 • Garages
 • Zolders

Een led TL lamp van 150 cm wordt vooral veel gebruikt in grotere professionele ruimtes en is dus niet geschikt voor kleinere ruimtes. Toch kunt u het ook gebruiken in ruimtes in huis, zoals de zolder of garage. Is 150 cm niet de juiste lengte? Kijk dan ons assortiment led TL buizen voor andere formaten.

Een led TL buis van 150 cm onderhouden

Omdat onze TL buizen van 150 cm led lampen zijn, hebben ze minimale onderhoud nodig. Dit is deels omdat ze een veel langere levensduur hebben dan traditionele TL buizen van 150 cm. Wel is het verstandig om zo nu en dan, als de verlichting uitstaat, de buizen af te nemen met een droge doek. Zo verwijdert u stof en vuil en geniet u van maximale verlichting. Ook is het goed om regelatig even de led TL buizen en armaturen te controleren op eventuele beschadigingen.

Een led TL buis van 150 cm installeren

Het installeren/vervangen van led TL buizen van 150 cm is vrij eenvoudig. We raden altijd aan om hiervoor ook de meegeleverde handleiding door te nemen. U kunt de volgende basisstappen volgen bij het plaatsen van een led TL lamp van 150 cm:

 1. Schakel allereerst de stroom volledig uit.
 2. Daarna dient u de TL buis van 150 cm die nog in de armatuur zit, eruit te halen. Dit doet u door het een kwartslag te draaien.
 3. Als u nog een oude starter in uw armatuur heeft zitten, dan moet deze vervangen worden door een led starter. Of u moet een led TL buis van 150 cm kopen die inclusief starter wordt meegeleverd. In de productomschrijving van een led buis wordt duidelijk benoemd of het met starter wordt geleverd. Een starter verwijdert en plaatst u in een armatuur door deze, net zoals een TL lamp, een kwartslag te draaien.
 4. Pak daarna uw nieuwe led TL buis van 150 cm. Plaats deze in uw armatuur en draai de buis een kwartslag, totdat u voelt dat deze vastzit.

Als u nog helemaal geen armatuur heeft, dan kunt u er ook voor kiezen om bij ons een led TL armatuur compleet met buis te kopen.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een led TL buis van 150 cm?

Dit soort led TL buizen brengen meerdere voordelen met zich mee, zoals de langere levensduur. Dit, in combinatie met het feit dat de energiekosten van deze TL buizen lager uitvallen, zorgt ervoor dat u op lange termijn geld bespaard. Daarnaast zijn ze vanwege hun lengte en verschillende frequenties goed te gebruiken in professionele ruimtes.

Hoe installeer ik een led TL buis van 150 cm?

Open uw armatuur en haal de oude TL buis van 150 cm eruit door deze een kwartslag te draaien. Als u nog een oude starter heeft, dient u deze te vervangen met een led starter. Vervolgens stopt u de nieuwe led TL buis van 150 cm in de armatuur en draait u deze een kwartslag totdat deze vastzit.

Waar koop ik een led TL buis van 150 cm?

Een led TL buis van 150 cm koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u TL lampen van 150 cm met laagsteprijsgarantie van merken zoals Philips en ons 123led huismerk. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment led TL buizen? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.