123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

GX53 led spots

GX53 led spots kopen?

Bestel voor een voordelige prijs GX53 led spots. Deze spots met unieke vorm en fitting zijn door hun beperkte grootte beschikt voor montage op plekken met beperkte ruimte zoals keukenkastjes en vitrines. De spots maken gebruik van energiezuinige led technieken en zorgen voor een gerichte lichtbundel. Bij ons koopt u dimbare en niet dimbare GX53 led spots van onder andere Philips, Calex en Megaman.

1 - 0 van 0

Bestel GX53 led spots online

Wilt u een spot monteren op een plek met beperkte ruimte? Dan is een GX53 led spot de ideale lichtbron. Deze spots hebben een unieke vorm en een unieke fitting waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen in ruimtes met beperkte mogelijkheden, zoals keuken- en vitrinekasten, plafondconstructies en andere plekken waar een oplossing op maat nodig is.

 

De spots hebben namelijk een relatief kleine diameter van 75 mm en een hoogte van 25 mm. Daarnaast zijn ze uitgerust met een bajonetfitting met een hartafstand tussen de pinnen van 53 mm. Dat zorgt ervoor dat deze spots laag zijn en gemakkelijk kunnen worden verzonken in bijvoorbeeld het hout van een tussenschot of plank. De spots werken op 230 V spanning en hebben daardoor geen driver of trafo nodig.

De GX53 spot vergeleken met andere spots

Door de unieke vorm en fitting is een GX53 relatief makkelijk te herkennen. Toch kan het handig zijn een beeld bij deze spot en andere soorten spots te hebben, zodat het net iets makkelijker is om de verschillen te zien. Zo weet u zeker dat u de juiste spot koopt.

 
GU5.3 fitting en andere fittingen
GX53 GU5.3 GU10 G53

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijke fittingen en aansluitingen van de led lampen in ons assortiment? Bekijk dan ons volledige fittingen overzicht.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een GX53 led spot?

Een GX53 led spot is een spot met een speciale vorm en fitting. Deze spots worden namelijk gebruikt in bijvoorbeeld plafondconstructies of in kastjes, waardoor deze een klein formaat moeten hebben. Deze soort spots zijn voorzien van een bajonetfitting; een fitting die u eerst in de armatuur steekt en vervolgens vastdraait.

Op welk voltage werken GX53 led spots?

Een GX53 led spot werkt altijd op 230 V. Dit is de spanning die in Nederland op het stopcontact en de netstroom staat. Dit betekent dat een GX53 spot rechtstreeks op de bedrading kan worden aangesloten, zonder tussenkomst van een driver of transformator.

 

Wilt u meer weten over de GX53 led spots in ons assortiment, of heeft u vragen over andere led lampen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.