123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

GX53 led spots

GX53 led spots bestellen?

Op 123led.nl vindt u een ruim assortiment van GX53 led spots. Vervang hiermee uw GX53 spaarlampen. Deze platte, ronde spots hebben een smalle inbouwhoogte en zijn geschikt voor thuisgebruik én voor professionele ruimtes.

Bestel GX53 led spots op 123led.nl

Bekijk ons ruime assortiment van GX53 led spots. Deze lampen zijn geschikt voor armaturen met een GX53 fitting. Wanneer u deze spots op 123led.nl bestelt, betaalt u de laagste prijs én ontvangt u ze morgen al in huis.

Wat zijn GX53 led spots?

De pinnen van GX53 led spots hebben een afstand van 53 mm. Toch hebben deze lampen slechts een diameter van 75 mm en een hoogte van 25 mm, waardoor ze helemaal niet zo groot zijn. Ze kunnen gebruikt worden in armaturen met een GX53 fitting, bijvoorbeeld op het plafond, in kasten of in vitrines. Veel van deze armaturen creëren de mogelijkheid om een led spot te plaatsen op plekken waar geen inbouwmogelijkheid is. De spots hebben een ronde vorm, waardoor er een grote hoeveelheid egale verlichting mee verspreid wordt.

 

De lampen zijn goede vervangers voor GX53 spaarlampen; energiezuiniger, makkelijk te vervangen én met een langere levensduur. Door de bajonetfitting zijn ze eenvoudig in vele armaturen te klikken.

Welke GX53 led spots kan ik kopen?

Op 123led.nl koopt u GX53 led spots van Philips of van Megaman in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor dimbare led spots als u de helderheid wilt kunnen aanpassen en voor een niet-dimbare variant als u dat niet nodig vindt. In onze webshop heeft u ook de keuze uit diverse kleurtemperaturen, waardoor u zowel voor koud witte als voor warm witte verlichting bij ons terecht kunt. Ook qua wattage en lichtopbrengst hebben wij een ruime keuze, zodat u altijd een geschikte led spot kunt vinden.

Andere led spots bestellen?

Bent u toch op zoek naar andere led spots? Op 123led.nl vindt u een hoop verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor GU5.3 led spots om bijvoorbeeld uw huidige halogeenspots mee te vervangen. Wij verkopen daarnaast ook armaturen die al een spot bevatten, zoals downlights. Bouw deze in in het plafond om op een subtiele manier accentverlichting of basisverlichting toe te voegen.

 

Weet u niet welke led spots u het beste kunt bestellen en heeft u behoefte aan ons advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten