123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

GU5.3 / MR16 led spots

GU5.3 / MR16 led spots bestellen?

Bestel led spots met een GU5.3 fitting als vervanger voor uw halogeenspots of als energiezuinige spots voor uw nieuwe armatuur. Op deze pagina vindt u spots met verschillende wattages, kleurtemperaturen en dimfuncties. Wij verkopen ze voor de laagste prijs en ze worden razendsnel geleverd.

Bestel led spots met GU5.3 fitting op 123led.nl

Op 123led.nl vindt u een ruim assortiment van led spots met een GU5.3 fitting. Deze lampen zijn onder andere geschikt voor accentverlichting en passen in diverse armaturen met een steekfitting. Als u ze in onze webshop bestelt, ontvangt u ze morgen al in huis én betaalt u de laagste prijs. Ook kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal verschillende varianten, bijvoorbeeld dimbare en niet-dimbare led spots met allerlei wattages. Zo vindt u altijd de lamp die aan uw wensen voldoet.

Wat betekent GU5.3 / MR16?

MR16 geeft aan dat het gaat om een 'multifaceted reflector' met een diameter van 51 mm (oftewel 16/8 inch). De naam GU5.3 duidt erop dat dit een kleinere fitting is dan bijvoorbeeld de GU10 fitting en dat de pinnen bij deze lampen 5.3 mm uit elkaar staan. Anders dan de GU10 met een bajonetaansluiting op 230V is de GU5.3 een steekfitting op 12V.

 

Het vervangen van bijvoorbeeld oudere halogeenspots gaat daarom zeer eenvoudig. Zo kunt u de led spots eenvoudig toevoegen aan diverse armaturen. Vaak worden deze spots gebruikt als accentverlichting. De maximale lichthoek van 60 graden zorgt namelijk voor een gebundelde lichtstraal waarmee u bepaalde onderdelen van uw interieur makkelijk kunt uitlichten.

 

Let wel op dat veel GU5.3 led spots op 12V werken. Dit betekent dat u een transformator nodig heeft als u de lampen gaat aansluiten op het stroomnetwerk.

Welke GU5.3 / MR16 led spot moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten GU5.3 led spots te koop in onze webshop. Zo koopt u bijvoorbeeld dimbare led spots of niet-dimbare led spots. Wij verkopen ook GU5.3 spots met bijzondere dimfuncties, zoals Philips WarmGlow lampen en Philips DimTone lampen; beide lampen krijgen een warmere lichtkleur als u ze dimt. Zo kunt u de verlichting hiermee nog beter aanpassen aan iedere situatie.

 

Kies ook uit verschillende kleurtemperaturen of bestel een ExpertColor led spot, waarbij de verlichting zo gemaakt is dat deze alle kleuren in uw interieur zeer waarheidsgetrouw toont. Dit is ook heel handig voor bijvoorbeeld pashokjes en etalages van winkels. Ook gekleurde lampen koopt u in onze webshop, met bijvoorbeeld rode, groene, gele of blauwe verlichting.

Andere led spots kopen?

GU5.3 led spots zijn niet de enige lampen waarmee een accent gelegd kan worden op bepaalde onderdelen van uw interieur. U kunt dit ook doen met andere led spots of met kantelbare inbouwspots, die soms al een geïntegreerde lichtbron hebben en heel eenvoudig ingebouwd kunnen worden in de muur of het plafond.

 

Ook verkopen wij bijvoorbeeld led reflectorlampen, die door hun deels reflecterende behuizing een zeer gebundelde lichtstraal hebben en hierdoor perfect zijn voor het uitlichten van bepaalde onderdelen van uw interieur. Deze lampen hebben meestal een E27 fitting of een E14 fitting en zijn daarom geschikt voor andere armaturen dan de GU5.3 led spots.

 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste GU5.3 led spots? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten