123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

GU5.3 / MR16 led spots

Goedkope GU5.3 / MR16 led spots kopen

Op deze pagina bestelt u zeer voordelig GU5.3 / MR16 led spots. Dit is een ideale vervanger voor een groot aantal traditionele lichtbronnen. De spots hebben twee pinnen van 1,5 mm dik en deze staan 5,3 mm uit elkaar. Als u de lamp vandaag bestelt, ontvangt u het morgen al in huis.


GU5.3 / MR16 led spot voordelig bestellen

Led spotjes met GU5.3 fitting staan prachtig in een woon- of werkruimte. Ze produceren een warm licht, zijn heel energiezuinig en voegen veel sfeer toe. Dankzij de smalle lichtstraal kunt u met een led spot een donkere hoek uitlichten. Lees hieronder meer over deze led spotjes of bestel hierboven direct wat u zoekt.

Het vinden van de juiste GU5.3 / MR16 led spot

Dankzij de filters op deze pagina is het vinden van uw ideale GU5.3 led spot zeer gemakkelijk. Hieronder leggen wij de filter voor u uit:

  • Merk: Met dit filter kiest u het merk waar u naar op zoek bent. Vervolgens krijgt u alle GU5.3 led spots op een rijtje van het gekozen merk.
  • Vervangt Watt: Hiermee kunt u het wattage van de led lamp vergelijken met het wattage van een conventionele gloeilamp. Ideaal als u uw gloeilamp wilt vervangen voor een led lamp.
  • Kleurtemperatuur: De kleurtemperatuur geeft aan welke lichtkleur het licht is. Dit kan van extra warm wit (1800K) tot warm wit (2700K) en zelfs koud wit (6000K) zijn.
  • Lichtopbrengst: Dit wordt aangegeven in lumen. Het gaat om de hoeveelheid uitgestraalde licht. U kunt kiezen uit een lichtopbrengst tussen de 210 en 660 lumen.

Dimmen van een GU5.3 / MR16 led spot

Het dimmen van een led lamp stelt u in staat om de helderheid eenvoudig aan te passen. Zo creëert u verschillende ambiances. Het schakelen tussen een actieve en een ontspannen sfeer wordt heel eenvoudig. Dimbare led spotjes zijn ideaal voor ruimtes waar sfeer een grote rol speelt, zoals een woonkamer.

 

Bij dimbare led spots met GU5.3 fitting past u met een dimschakelaar eenvoudig de helderheid van het licht aan. Uiteraard kunt u ook kiezen voor niet-dimbare GU5.3 spots, deze hebben een vaststaande helderheid en verlichten de ruimte met een gefocuste lichtstraal.

 

Voor het dimmen van 12V led lampen is altijd een geschikte dimmer en een led-trafo vereist. Dit geldt voor alle GU5.3 led-spots (ook wel MR16 spots genoemd). Wij raden aan voor aanschaf na te gaan of uw dimmer geschikt is voor led.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is een GU5.3 led spot altijd 12 volt?

GU5.3 led spots werken op 12 volt en u heeft hier dus altijd een 12 volt transformator voor nodig. Deze zet stroom om in een lagere (12 volt) spanning.

Wat is het verschil tussen GU4 en GU5.3?

Het verschil is de dikte in de pinnetjes en de afstand tussen de pinnetjes. De GU4 pinnen zijn 1 mm dik en staan 4 mm uit elkaar. De dikte van de GU5.3 pinnen is 1,5 mm en de pinnen staan 5,3 mm uit elkaar.

Waar koop ik een GU5.3 led spot?

Op 123led.nl koopt u voordelig GU5.3 led spots. U koopt hier deze led spots van diverse merken, zoals ons 123led-huismerk, Philips en Osram. Als u vandaag besteld, ontvangt u de lamp morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over het kiezen van de juiste GU5.3 led spot? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.