123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Opbouwspots

Opbouwspots bestellen?

Op deze pagina bestelt u snel en voordelig opbouwspots. Wij hebben een ruim aanbod aan opbouwspots in allerlei vormen en maten. De meeste van deze armaturen worden geleverd exclusief led lamp, zodat u zelf een led lamp kunt uitkiezen met de juiste wattage en kleurtemperatuur.

Opbouwspots voor subtiele lichtverspreiding

Met opbouwspots voegt u op een subtiele manier extra verlichting toe aan elke kamer. Opbouwspots hebben namelijk vaak een minimalistisch ontwerp en vallen hierdoor niet heel erg op. Ze zijn dan ook ideaal als u bijvoorbeeld een plafond heeft waarin u geen inbouwspots kunt verwerken, maar het liefst toch redelijk onopvallende verlichting wilt. Op 123led.nl vindt u de opbouwspot waar u op zoek naar bent.

Hoe kiest u de juiste opbouwspot?

Er zijn een aantal zaken waarmee u rekening dient te houden tijdens het aanschaffen van opbouwspots:

Vorm en kleur van de opbouwspot?
De vorm van de armatuur is de eerste belangrijke keuze tijdens het uitkiezen van uw opbouwspots. Op 123led.nl vindt u opbouwspots in allerlei vormen: rond, vierkant, rechthoekig of ovaal. Deze keuze is compleet afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Ook de kleur van de armatuur is smaakgebonden. Opbouwspots hebben vaak wel moderne en subtiele kleuren als zwart of wit, waardoor dit soort lampen meestal bijna wel in elk interieur passen.

Hoeveelheid lichtpunten?
Het aantal lichtpunten is van invloed op de hoeveelheid licht die er met de opbouwspot verspreid wordt. Kies uit één, twee of vier lichtpunten.

Kantelbaar of niet?
Sommige opbouwspots zijn kantelbaar. Dit betekent dat u de spot precies zo kunt kantelen dat het licht op de plek schijnt waar u dit het meeste nodig heeft. Hierdoor kunnen opbouwspots met kantelbare spotjes dienstdoen als accentverlichting, bijvoorbeeld om een bepaalde donkere hoek of onderdeel van uw interieur extra uit te lichten.

Opbouw downlights?
Downlights schijnen, zoals de naam eigenlijk al zegt, altijd naar beneden. Dit soort opbouwspots zijn daardoor per definitie niet kantelbaar en hierdoor minder geschikt als accentverlichting. Gebruik ronde opbouw downlights of vierkante opbouw downlights daarom bijvoorbeeld als basisverlichting.

Wat voor lichtbron voor uw opbouwspot?
Niet alle opbouwspots worden geleverd met een geïntegreerde lichtbron. Hierdoor kunt u de (led) spot zelf uitkiezen. Een belangrijke factor bij deze keuze is niet alleen de wattage, maar ook de lichtkleur. Led lampen met een warm witte kleurtemperatuur (2000 tot 3000K) verspreiden licht dat wat warmer en dus wat geler is. Dit is extra sfeervol en hierdoor perfect voor in bijvoorbeeld slaapkamers. In ruimtes waar echter hoge concentratie en productiviteit gewenst is, bijvoorbeeld op kantoor of in de keuken, is kouder licht handiger. Dit licht is energieker. Ga in dit soort ruimtes dus voor lampen met een kleurtemperatuur van bijvoorbeeld 4000K.

Downlights hebben wel al vaak een geïntegreerde lichtbron. Houd hierbij dus ook altijd rekening met de kleurtemperatuur van deze spot, met het doel van de opbouwspot als doorslaggevende factor.

Nu u de vorm en kleur van de opbouwspot weet, weet hoeveel lichtpunten u nodig heeft, weet of u de opbouwspot als basis- of accentverlichting gaat gebruiken én de juiste kleurtemperatuur heeft uitgekozen, vindt u op 123led.nl altijd de opbouwspot die u nodig heeft.

Andere spots aanschaffen

In ons assortiment vindt u naast opbouwspots ook inbouwspots. Deze worden ingebouwd in het plafond en zijn hierdoor nog een stuk subtieler. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor in de badkamer, keuken of andere ruimtes. Klik hier om alle inbouwspots te bekijken.

Daarnaast verkopen wij op 123led.nl ook nog andere binnenlampen, zoals wandlampen, plafondlampen, hanglampen, tafellampen en vloerlampen.

Opbouwspots kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze opbouwspots of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten