123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting bestellen?

Op deze pagina vindt u inbouwspots, plafondlampen en wandlampen speciaal voor in de badkamer. Al deze lampen kenmerken zich door hun stevige behuizing en goede waterbestendigheid, waardoor deze goed tegen de hoge luchtvochtigheid in dit soort ruimtes kunnen.

Badkamerlampen speciaal voor vochtige ruimtes

Badkamerverlichting

De badkamer is een plek waar we heerlijk douchen, ons opmaken en waar we ons na een lange werkdag even kunnen ontspannen. Dit alles doen we natuurlijk niet in het donker. Goede badkamerverlichting is dan ook essentieel en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden. Daarom vindt u op 123led.nl een ruim assortiment aan lampen speciaal geschikt voor in uw badkamer.

Soorten badkamerlampen

Er zijn verschillende opties voor in uw badkamer. De badkamerlampen van Philips, Sylvania en Trio zijn kwalitatief goed en ideaal voor in de badkamer. Hieronder zetten we de lampen die u in uw badkamer kunt ophangen op een rijtje.
  • Plafondlampen: Verlichting aan het plafond behoort vaak tot de categorie van de basisverlichting. Dit is de verlichting die meestal als eerst aangaat als u een ruimte in stapt. Door goede plafondverlichting op te hangen kan een ruimte op een gelijkmatige wijze verlicht worden, zodat u altijd goed zicht heeft. Zeker in de badkamer is dit belangrijk.
  • Wandlampen: Naast basisverlichting aan het plafond kunnen ook wandlampen zeer handig zijn. Wandlampen zijn bijvoorbeeld geschikt om boven een spiegel te hangen, om zo extra nadruk te leggen op uw mooie spiegel én om te zorgen dat u altijd goed kunt zien waar u mee bezig bent.
  • Inbouwspots: Heeft u liever geen opvallende lampen in uw badkamer? Dan zijn inbouwspots ideaal! Deze zitten 'verstopt' in het plafond, waardoor ze niet in de weg hangen en uw badkamer zijn strakke stijl blijft behouden.
Verlichting in de badkamer moet dus vooral praktisch zijn. Houd er rekening mee dat de lichtkleur niet te warm mag zijn. Warme verlichting is zeer sfeervol en prettig voor in bijvoorbeeld de slaap- of de woonkamer, maar in de badkamer heeft u helder licht nodig. Een lichttemperatuur van minstens 3000K is aan te raden.

Daarnaast kunt u er rekening mee houden dat lampen kleuren vaak een beetje vervormen. Sommige lampen in ons assortiment verspreiden een zeer natuurlijk licht dat ervoor zorgt dat alle kleuren er zeer waarheidsgetrouw uitzien. Zo kunt u zonder zorgen make-up aanbrengen in dit zogeheten kunstlicht, zonder bang te hoeven zijn dat het er in het zonnetje opeens heel anders uitziet. 

Badkamerlampen zijn waterbestendig

Voor badkamerlampen is het uiteraard van belang dat ze waterdicht zijn, omdat de badkamer een vochtige ruimte is. Daarom hebben bijna al onze badkamerlampen een beschermingsniveau van IP44. Dit is een internationale norm die aangeeft dat de lampen spatwaterdicht zijn. Hierdoor kunt u de lampen met een gerust hart ophangen in uw badkamer. Let op! Er zijn ook lampen met een IP-classificering van IP23. Deze zijn niet geschikt om dicht bij uw bad, douche of wastafel op te hangen. Hiertussen moet ongeveer 0,6 tot 2,25 meter zitten .

Badkamerverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze badkamerverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten