123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

G4 led capsules

G4 led capsules bestellen?

Op deze pagina vindt u G4 led capsules die geschikt zijn voor (kleine) decoratieve armaturen en gebruikt kunnen worden als duurzame vervangers van halogeenlampjes. In onze webshop verkopen we deze led lampen van bekende merken als Philips en Megaman en ook van ons voordelige 123led-huismerk.

Koop voordelig G4 led capsules online

Op 123led.nl koopt u G4 led capsules voor diverse (kleine) armaturen met een G4 fitting. Wij bieden een ruim assortiment en hebben zowel dimbare als niet-dimbare varianten. Ga voor de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs, en ontvang uw lampen morgen al in huis.

Wat is een G4 led capsule?

Deze led capsules hebben een G4 fitting, wat betekent dat de pinnen 4 mm uit elkaar staan. Door het kleine formaat passen ze vaak in zeer kleine of decoratieve armaturen, bijvoorbeeld in kroonluchters. Let wel op dat G4 led capsules op 12V werken. Dit betekent dat u een transformator nodig heeft als u de lampen gaat aansluiten op het stroomnetwerk.
 

Gaat u uw halogeenlamp vervangen door een led steeklampje? Houd er dan wel rekening mee dat de afmetingen van de steeklampjes kunnen afwijken. Een led capsule is over het algemeen namelijk iets breder en langer dan een halogeencapsule. Bekijk dus altijd goed of uw nieuwe lampje in uw armatuur past.

G4 led capsules in verschillende varianten kopen?

Wij hebben G4 led capsules in een dimbare en een niet-dimbare variant. De dimbare variant kunt u, in combinatie met een led dimmer, altijd aanpassen naar uw smaak. Maak de verlichting zo eenvoudig helderder of minder helder.
 

Verder verschillen de led steeklampjes die wij verkopen van elkaar qua wattage, lichtopbrengst en kleurtemperatuur, zodat u altijd de variant kunt uitkiezen die op uw wensen aansluit.

Andere kleine led lampen kopen?

Naast G4 led capsules koopt u op 123led.nl ook diverse andere kleine led lampen, bijvoorbeeld met een E14 fitting. Zo verkopen wij E14 led buislampen die ook geschikt zijn voor de kleinere armaturen. Voor kroonluchters kunt u overigens ook altijd gaan voor een meer opvallende lamp, bijvoorbeeld E14 kaarslampen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten