123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led paneel 60x60 cm

Hoge kwaliteit led panelen van 60x60 cm nodig en besparen op uw energiekosten?

Gebruik energiezuinige vierkante led panelen van 60x60 cm voor het optimaal verlichten van kantoor- en werkruimtes. Kom tot de gewenste keuze door gebruik te maken van de filteropties en bestel eenvoudig de juiste led panelen. Gemakkelijke installatie met Nederlandstalige handleiding en 5 jaar garantie!

 


1 - 21 van 21

Koop voordelig 60x60 cm led panelen online

Deze led panelen met een grootte van 60x60 cm zijn een veelgebruikte lichtbron voor het verlichten van een kantoorruimte. Led panelen met deze afmetingen zijn namelijk de standaard panelen voor een systeemplafond; een plafond dat uit 60x60 platen bestaat. Dit betekent dat een plafondplaat eenvoudig kan worden uitgewisseld voor een 60x60 led paneel, waardoor het installeren heel eenvoudig wordt.

Ons assortiment 60x60 cm led panelen

In ons assortiment vindt u veel verschillende 60x60 cm led panelen. Deze kunnen aan de hand van verschillende specificaties van elkaar worden onderscheiden. We nemen hieronder kort de belangrijkste specificaties door, zodat u weet hoe u een geschikt paneel voor uw bedrijfsruimte kan kiezen:

  • Kleurtemperatuur: De kleurtemperatuur geeft aan wat de temperatuur is van het licht dat wordt verspreidt, uitgedrukt in Kelvin (K). Des te hoger de kleurtemperatuur, des te koeler het licht. Des te lager de kleurtemperatuur, des te warmer het licht. Warm licht wordt geassocieerd met rust, koel licht eerder met concentratie.
  • Lichtopbrengst: De lichtopbrengst is de hoeveelheid licht dat door een led paneel wordt verspreidt. De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in lumen (l). Een hogere lichtopbrengst betekent meer licht, waardoor er minder panelen nodig zijn voor het adequaat verlichten van een ruimte. Dit heeft meestal wel een iets hoger energieverbruik als gevolg maar dit is bij led verlichting altijd beperkt.
  • Lumen per watt: Het aantal lumen per watt is een manier om de effectieve lichtopbrengst in vergelijking met andere lampen en lichtbronnen uit te drukken. Zo wordt het mogelijk om panelen die verschillen qua vermogen of energieverbruik toch qua lichtopbrengst te vergelijken. Bent u op zoek naar het meest efficiënte paneel? Dan is dit een belangrijke specificatie.
  • EAI: Wilt u met de led panelen die u koopt in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek? Kies dan voor een paneel waarbij dit staat aangegeven, dan kan het zijn dat u recht heeft op deze fiscale regeling.

Led panelen 60x60 cm als bedrijfsverlichting

We hebben al kort de Energie-investeringsaftrek (EAI) vermeld. Dit is een van de redenen waarom led panelen van 60x60 cm zo interessant zijn om als bedrijfsverlichting te gebruiken; omdat het gaat om energiezuinige led verlichting wilt de overheid graag dat men hierop overstapt, om zo energieverbruik tegen te gaan en bedrijven milieubewuster te maken.

 

Maar wist u dat het daarnaast ook een verplichting betreft? Het is niet alleen verplicht van bedrijven om van led lichtbronnen gebruik te maken, maar ze helpen u ook om de verplichting voor energielabel C te behalen. Dit is een verplichting die in 2023 is ingegaan, en die stelt dat bedrijfspanden minimaal energielabel C moeten hebben om open te blijven. Wie niet aan deze verplichting voldoet riskeert een boete of sluiting. Meer weten over deze verplichting? Lees onze blog over energielabel C.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor licht wordt door 60x60 cm led panelen verspreid?

Het 123led-assortiment van 60x60 cm led panelen is zeer uitgebreid en bestaat uit drie segmenten die voor verschillende lichtopbrengsten zorgen. U kunt kiezen uit panelen die 3600 lumen verspreiden, panelen die 3840 lumen verspreiden, en panelen die 4000 lumen verspreiden met een UGR-waarde van 19, wat prettiger voor de ogen is. Binnen deze segmenten kunt u vervolgens kiezen voor warm wit, helder wit en koud wit licht.

Hoe plaats ik 60x60 cm led panelen?

Led panelen van dit formaat zijn eenvoudig te plaatsen. Als een ruimte hierover beschikt, kunt u de led panelen integreren in een systeemplafond. Hier worden de platen dan vervangen door de panelen. Uiteraard moeten de platen van het systeemplafond dan wel de juiste afmetingen hebben: 60x60 cm. Maar u kunt ook gebruikmaken van de opbouwframes en ophangsets die op 123led.nl te vinden zijn. Zo kunt u ook van de voordelen van led panelen genieten als u niet over een systeemplafond beschikt.

Hoeveel 60x60 cm led panelen heb ik nodig?

Het aantal panelen dat u nodig heeft hangt af van de grootte van de ruimte, de grootte en de lichtopbrengst van de led panelen, en het soort ruimte dat u wilt inrichten. Ervan uitgaande dat u een kantoorruimte met 2,7 m hoog plafond wilt inrichten heeft u één 3600 lumen paneel per 6 m² nodig, of één 3840 of 4000 lumen paneel per 8 m² nodig.

 

Heeft u vragen over deze informatie? Of heeft u vragen over ons assortiment of over de vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij u helpen u graag.