123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led paneel 30x30 cm

Hoge kwaliteit led panelen van 30x30 cm nodig en besparen op uw energiekosten?

Deze energiezuinige led panelen van 30x30 cm worden gebruikt voor kantoor- en werkruimtes. U krijgt 5 jaar garantie op de led panelen die verkrijgbaar zijn in de kleuren helder of koud wit.

 


Bestel voordelig 30x30 cm led panelen online

Voor het verlichten van een kantoor-, werk- of magazijnruimte zijn led panelen de aangewezen lichtbron. Led panelen zorgen op een energiezuinige wijze voor een hoge lichtopbrengst, en zijn ontworpen om eenvoudig in een systeemplafond geplaatst te worden. De 30x30 cm led panelen zijn de kleinste led panelen in ons assortiment, en kosten minder energie dan de grotere varianten.

 

Bent u als ondernemer op zoek naar 30x30 cm led panelen? Dan hebben wij goed nieuws. Omdat het energiezuinige verlichting betreft kunt u met uw aankoop in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Lees voor meer informatie over deze aftrek onze EIA blog.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor licht creëren de 30x30 cm led panelen?

De 30x30 cm led panelen in het 123led.nl assortiment zorgen altijd voor een maximale lichtopbrengst van 900 lumen, tegenover 12W aan energieverbruik. Het verschil zit hem in de lichtkleur. U kunt kiezen tussen led panelen die helder wit licht verspreiden, of led panelen die een koud wit licht verspreiden.

Hoe moet ik 30x30 cm led panelen monteren?

Het monteren van de led panelen gaat eenvoudig, vooral in een systeemplafond. Het robuuste aluminium frame van een paneel kan eenvoudig in een systeemplafond geplaatst worden. U kunt echter ook een led paneel monteren als de te verlichten ruimte geen systeemplafond heeft. Hiervoor kunt u een opbouwframe of een ophangset aanschaffen.

Hoeveel 30x30 cm led panelen heb ik nodig?

Het aantal led panelen dat u nodig heeft voor een bepaalde ruimte, is van een aantal zaken afhankelijk. Het gaat om (A) de grootte van de ruimte, (B) de grootte en lichtopbrengst van het led paneel en (C) de soort ruimte die u wilt verlichten. In het geval van 30x30 cm led panelen heeft u voor een kantoorruimte één paneel per 4 m² nodig.
 

Heeft u vragen over de 30x30 cm led panelen in onze webshop? Of heeft u vragen over de EIA, offerte, of over het monteren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.