123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL armatuur met strip

Led TL armatuur met strip kopen

Op deze pagina vindt u een groot assortiment led TL armaturen met strip. Led strips zorgen voor een egaal lichtbeeld, hebben door de gebruikte techniek een lange levensduur, en zitten in een armatuur van zeer sterk polycarbonaat. Filter op lengte, gebruik (binnen/buiten), lichtopbrengst en het aantal lumen per watt om een geschikte led TL armatuur met strip te vinden.

 

1 - 24 van 31

Led TL armatuur met strip voordelig kopen

Met een led TL armatuur met strip heeft u de voordelen van een led strip in een TL buis armatuur. Dit maakt deze onder andere geschikt voor in bedrijfspanden of bij u thuis in de garage. Lees hieronder meer over led TL armaturen met ledstrip of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

De juiste led TL armatuur met strip kopen

Wij proberen het vinden van de geschikte led TL armatuur met ledstrip makkelijker voor u te maken met behulp van filters. Daarnaast zijn er wat belangrijke punten waar u verder op kunt letten bij het aanschaffen van een led strip in TL armatuur, zoals:

  • Lumen per watt: dit is de lichtopbrengst die per watt wordt geproduceerd. Hiermee vergelijkt u eenvoudig de energie-efficiëntie van diverse lampen, zelfs als deze een ander wattage hebben. 
  • Lichtopbrengst: dit wordt omschreven in lumen (l). Des te hoger de hoeveelheid lumen, des te meer licht de strip verspreidt. Met meer licht per led strip heeft u minder led TL armaturen met strip nodig.
  • Beschermingsniveau: het beschermingsniveau geeft aan in welke mate de armatuur met strip tegen water en stof kan. De meeste producten op deze pagina hebben een beschermingsniveau van IP20 of IP65. IP20 is niet water- of stofdicht en is geschikt voor gebruik binnenshuis. IP65 is daarentegen wel water- en stofdicht en kan ook buiten gebruikt worden.

De voordelen van een led TL armatuur met strip

Het gebruiken van een led TL armatuur met strip heeft een paar voordelen in vergelijking met een reguliere led TL buis, namelijk:

 Led strips gaan minder snel kapot.
 De lampjes kunnen individueel kapot gaan zonder dat u hier veel van merkt.
 Sommige led strips zijn dimbaar.

Het installeren van een led TL armatuur met ledstrip

Het installeren van een led TL armatuur met strip is erg eenvoudig en al helemaal als u een beetje technische kennis heeft. Voordat u aan de slag gaat, is het van belang dat de stroom is uitgeschakeld. Het enige wat u hoeft te doen is de armatuur aan het plafond te bevestigen en de elektriciteitsdraden op de juiste manier in de connectie box te bevestigen.

 

Wij raden aan om altijd de handleiding te volgen, zodat u gegarandeerd de lamp op de correcte manier installeert. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met een elektricien.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een led TL armatuur met strip?

Het gebruiken van een led TL armatuur met strip heeft diverse voordelen. Led strips gaan namelijk minder snel kapot en indien deze kapot gaan, gaan de lampjes individueel kapot. Hier zult u er dus niet snel iets van merken, omdat er dan nog genoeg andere werkende lampjes zijn. Bovendien zijn sommige led strips in led TL armaturen dimbaar.

Hoe installeer ik een led TL armatuur met strip?

Het installeren van een led TL armatuur met strip is zeer eenvoudig. De armatuur moet aan het plafond worden gemonteerd en de elektriciteitsdraden moeten op de juiste manier in de connectie box bevestigd worden. Lees altijd de handleiding voordat u aan het installeren van het artikel begint. Raadpleeg een elektricien als u er niet uitkomt.
 

Heeft u vragen over ons assortiment led TL armaturen met strip of wilt u meer weten over de andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.