123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

G9 led capsules

G9 led capsules bestellen?

Bekijk ons ruime assortiment van G9 led capsules. Wij verkopen verschillende steeklampjes, die van elkaar afwijken op het gebied van wattage, grootte, lichtopbrengst, dimbaarheid en kleurtemperatuur. Ze zijn te gebruiken in kleine armaturen met een G9 fitting.

Bestel G9 led capsules op 123led.nl

Op 123led.nl koopt u voor de laagste prijs G9 led capsules, die geschikt zijn voor in kleine armaturen. Deze duurzame vervangers van halogeenlampen hebben een klein formaat en ook een kleine G9 fitting. Dimbaar of niet-dimbaar, warme of koude kleurtemperatuur, bij ons vindt u het allemaal.

Wat is een G9 led capsule?

Deze kleine steeklampjes hebben een kleine G9 fitting, met twee pinnen die 9 mm uit elkaar staan, en zijn eenvoudig in armaturen te steken. Ook de lampjes zelf hebben een klein formaat, waardoor ze geschikt zijn voor kleine of decoratieve armaturen, zoals kroonluchters. Led capsules zijn daarnaast stevig en voorzien van energiezuinige en duurzame led verlichting. Bovendien gaan deze lampen vaak lang mee, gemiddeld wel 15.000 uur.
 

Deze lampjes kunnen gebruik worden als vervangers voor halogeensteeklampjes met een G9 fitting. Wel dient u te letten op de grootte van de led capsules die u aanschaft. De afmetingen kunnen namelijk afwijken, waarbij led capsules vaak iets groter zijn. Bekijk dus altijd of uw nieuwe lampje wel in uw armatuur past.

Hoe kies ik de juiste G9 led capsule?

Op 123led.nl vindt u een ruim aanbod aan G9 led capsules in verschillende varianten. Wij verkopen steeklampjes van Philips, Calex en ons voordelige 123led-huismerk. U kiest de juiste lamp aan de hand van uw eigen voorkeuren en wensen. De lampen verschillen onder andere van elkaar op de volgende gebieden:
  • Dimbaarheid: Sommige led capsules kunt u helderder of minder helder maken met behulp van een speciale led dimmer, andere zijn niet-dimbaar.
  • Kleurtemperatuur: Kies voor warm witte verlichting, wat over het algemeen beschouwd wordt als sfeervolle verlichting, of koud witte verlichting. De laatste variant is helderder en iets minder sfeervol.

Andere led spots kopen?

Naast G9 led capsules en G4 led capsules koopt u op 123led.nl ook een hoop andere led spots, met verschillende fittingen. Zo verkopen wij onder andere GU10 led spots, GU4 led spots en vele andere soorten.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten