123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Waterdichte zaklampen

Goedkoop een waterdichte zaklamp kopen

Op deze pagina bestelt u voordelig een waterdichte zaklamp van ons 123led-huismerk. De lampen zijn voorzien van een beschermingsniveau van IP44 of hoger. Dankzij de drie lichtstanden komen deze zaklampen van pas in diverse situaties. Als u een zaklamp vandaag besteld, wordt deze morgen al thuisbezorgd.


Voordelig een waterdichte zaklamp bestellen

Zorg dat u altijd goed zicht heeft in elke situatie met de waterdichte zaklampen in ons assortiment. Lees hieronder meer over waterdichte zaklampen of bestel hierboven direct de zaklamp waar u naar op zoek bent.

Wat is een waterdichte zaklamp?

Waterdichte zaklampen zijn zaklampen die bestand zijn tegen water. Sommige zaklampen zijn bestand tegen regenwater en andere kunnen echt ondergedompeld worden in water zonder kapot te gaan. De zaklampen in ons assortiment met een beschermingsniveau van IP44 zijn beschermd tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek. Hierdoor zijn deze ideaal voor als u de zaklamp buiten gaat gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het kamperen. Ook bieden wij zaklampen aan met een beschermingsniveau van IP67. Deze zaklampen zijn stof- en waterdicht en kunnen ondergedompeld worden in water tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten. Dit maakt deze zaklampen geschikt voor noodsituaties.

Onze 123led-huismerk waterdichte zaklampen

De waterdichte zaklampen in ons assortiment zijn van ons 123led-huismerk. Deze nightwatch zaklampen zijn, zoals de naam al zegt, ideaal in de nacht en dus voor in zeer donkere situaties. De zaklampen verschillen in bereik en lichtopbrengst. Zo schijnen de lampen tussen de 70 en 150 meter ver en hebben ze een lichtopbrengst tot wel 1500 lumen. De meeste waterdichte zaklampen werken op AA batterijen, maar enkele zijn ook oplaadbaar met behulp van een meegeleverde USB-kabel.

 

Deze waterdichte zaklampen hebben bovendien 3 unieke standen. Zo kunt u kiezen om met de zaklamp 100% van de hoeveelheid aan lumen te verspreiden of kunt u kiezen voor het verspreiden van 20% van de lichtopbrengst. In noodsituaties kunt u gebruikmaken van de SOS-lichtstand. Door dit te activeren gaat de lamp een SOS-signaal in morse knipperen. Dit is zeer handig, zodat mensen u kunnen zien en weten dat er een noodsituatie plaatsvindt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn alle zaklampen waterdicht?

Niet alle zaklampen zijn waterdicht. Als een zaklamp een beschermingsniveau van IP44 of hoger heeft, is het bestand tegen regenwater. Bij een IP-waarde van IP67 of hoger kunt u ook met de zaklamp onder water.

Waar koop ik waterdichte zaklampen?

Waterdichte zaklampen koopt u zeer voordelig op 123led.nl. Hier vindt u zaklampen met verschillende beschermingsniveaus en lichtopbrengsten. Vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze waterdichte zaklampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.