123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

PL-S G23 fitting

Verlichting met PL-S G23 fitting kopen?

Bestel hier voordelig PL-S led verlichting met G23 fitting. Deze lampen zijn ideaal voor in winkels, kantoren en scholen. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.


Voordelig led verlichting met PL-S G23 fitting kopen

Op deze pagina vindt u ons assortiment aan PL-S led verlichting met G23 fitting. Hieronder leest u meer over deze lampen of kies hierboven direct voor de verlichting waar u naar op zoek bent.

Wat is PL-S led verlichting?

Dit zijn 1-op-1 vervangingen voor PL-S spaarlampen. Alleen worden de led varianten minder warm. PL-S verlichting met een G23 fitting heeft 2 pinnen. Bij deze lampen is een voorschakelapparaat niet meer nodig om te functioneren. Bij het plaatsen van deze nieuwe led PL-S verlichting kan de voorschakelaar ontkoppeld worden. De G23 led PL-S verlichting wordt voornamelijk toegepast in openbare ruimtes. Denk hierbij aan scholen, winkels en kantoren.

Het installeren van PL-S G23 led verlichting

Hieronder zetten wij de stappen voor de installatie van deze verlichting voor u op een rijtje. Lees voordat u de verlichting gaat installeren altijd de handleiding en volg deze stappen op.

  1. Sluit de stroom af.
  2. Verwijder de condensator.
  3. Koppel indien nodig de magnetische ballast los.
  4. Sluit de blauwe N draad aan op de N ingang van de lamp en de bruine L draad aan op de L ingang. U kunt dit doen door de fitting op de juiste manier in de armatuur te steken.
  5. Schakel de stroom aan en geniet van uw nieuwe verlichting.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een G23 fitting?

Dit is een fitting dat bestaat uit een blok met twee pinnen. Led lampen met deze fitting worden vaak geleverd met voorschakelapparaat.

Wat is PL-S led verlichting?

Dit is een vervanging voor de PL-S spaarlampen. De led verlichting wordt minder warm en voorschakelapparaten zijn niet meer nodig. Bovendien is led verlichting een stuk energiezuiniger en dus voordeliger. Verder zijn de lampen identiek aan elkaar. Op zoek naar led PL-S verlichting? Bekijk dan ons aanbod op 123led.nl.
 

Wilt u meer weten over onze PL-S led verlichting, of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.