123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hanglampen

Hanglampen bestellen?

Op zoek naar een hanglamp? Bekijk dan ons ruime assortiment. De hanglampen die wij verkopen hebben verschillende stijlen. Koop bijvoorbeeld een moderne, industriële of landelijke hanglamp. Ook kunt u uw eigen hanglampen creëren met het 1-2-3-systeem van Calex.

1 - 0 van 0

Hanglampen in iedere stijl

Hanglampen boven de eettafel of op een andere plek zorgen niet alleen voor extra verlichting, maar zien er vaak ook prachtig uit. Bij ons vindt u dit soort lampen met verschillende designs, groottes en kleuren. Wij hebben een ruim assortiment. Zo vindt u altijd de hanglamp die bij uw interieur past.

Verschillende soorten hanglampen

Een overzicht van de soorten hanglampen die u in ons assortiment vindt:
  • Design hanglamp: Dit soort hanglampen stelen echt de show en zijn perfect voor huizen met een excentriek of uniek interieur. De lampen zijn nét even wat anders en voegen een bijzonder detail toe aan uw woon- of eetkamer.
  • Industriële hanglamp: Lampen met een industriële stijl zijn stoer en passen perfect binnen bijvoorbeeld Scandinavische interieurs. Ze zijn vaak gemaakt van grove materialen.
  • Moderne hanglamp: Met een moderne hanglamp voegt u een strak en luxueus element toe aan uw huis. Dankzij het gebruik van zwarte of witte kleuren en de beste materialen zijn dit soort lampen vaak minimalistisch, maar toch heel erg mooi en stijlvol.
  • Philips Hue hanglampen: Om net even een andere soort sfeer te creëren, kunt u ook kiezen voor onze Philips Hue hanglampen. Deze lampen kunt u op afstand bedienen en zorgen voor licht in wittinten, maar ook in RGB-kleuren..
  • Snoerpendels: Naast kant en klare lampen kunt u er ook voor kiezen om alleen snoerpendels te kopen. U kunt dan een snoerpendel kiezen die u mooi vindt om vervolgens zelf een losse lamp bij te bestellen. U heeft de mogelijkheid om een snoerpendel te kopen voor 1 lamp, maar ook 3 of 5 lampen. Daarnaast kunt u kiezen uit ronde plafondplaten of een rechthoekige.

Creëer uw eigen hanglamp

Een kant-en-klare hanglamp saai? Of zin om uw creativiteit de vrije loop te laten? Creëer dan uw eigen hanglamp. Zo weet u zeker dat u altijd een unieke stempel drukt op uw interieur. Stel zelf de plafondkap, het textielsnoer en de fittingen samen in diverse kleuren, designs en formaten. Ook hier voegt u weer een mooie design lamp toe, bijvoorbeeld met zichtbare gloeidraden, voor een extra speciaal effect.

Led hanglampen: waar hangt u ze op?

Wat is de perfecte plek om uw led hanglampen op te hangen? Veel mensen hangen deze op boven de eettafel. Om te zorgen dat u dan niet elke avond uw hoofd stoot, moet de lamp wel precies op de juiste hoogte hangen. Wij raden u daarom aan om de hanglamp altijd 80 tot 100 cm boven de tafel te bevestigen om ongelukjes te voorkomen. Hangt u de lamp niet boven de eettafel op, maar bijvoorbeeld boven de salontafel, in de hal of op een andere plek? Zorg er dan altijd voor dat de lamp minimaal twee meter boven de grond hangt.

Hanglampen installeren

Volg de volgende stappen om uw led hanglamp op te hangen:
1. Schakel de stroom uit van de groep waarop de lamp is aangesloten. U kunt altijd controleren of er geen stroom meer op de draden staat door een spanningszoeker te gebruiken.
2. Bevestig de bevestigingsbeugel met schroefpluggen aan het plafond.
3. Bevestig de elektriciteitsdraden. Deze moet u vastmaken aan het kroonsteentje.
4. Bevestig de hanglamp aan de bevestigingsbeugel.
5. Draai de (led) lamp in de armatuur.

Led lampen voor in uw hanglamp

Armaturen worden vaak geleverd zonder lichtbron. Kies voor traditionele peertjes of kogellampen met een E27-fitting of E14-fitting of ga voor speciale design lampen van bijvoorbeeld Calex. Die laatste komen prachtig tot hun recht in bijvoorbeeld snoerpendels en andere hanglampen waarin de lamp zichtbaar is.

Naast hanglampen kunt u bij ons ook wandlampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en diverse andere binnenlampen kopen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soort hanglampen zijn er?

Bij 123led.nl vindt u verschillende hanglampen, namelijk design, industriële, moderne en Philips Hue hanglampen. Ook kunt u losse snoerpendels kopen of uw eigen lamp creëren door te kiezen uit verschillende plafondkappen, textielsnoeren en fittingen.

Welke hanglamp voor boven de eettafel?

Dit is smaak gebonden. Zo kunt u ervoor kiezen om bij ons zelf een lamp samen te stellen of losse snoerpendels te kopen met ronde of rechthoekige plafondkappen. Ronde worden vaak gebruikt bij ronde eettafels en rechthoekige bij rechthoekige tafels. Ook kunt u ervoor kiezen om een design lamp op te hangen die net even wat anders is dan een gewone lamp of een moderne of industriële hanglamp.

Hoe lang mag een lamp zijn boven een eettafel?

Voor de hoogte van de lamp adviseren we om meestal 80 tot 100 cm boven de eettafel de lamp te bevestigen, zodat deze niet in de weg hangt en u per ongeluk uw hoofd er tegenaan stoot. Wat betreft omvang wordt meestal maximaal de helft van de breedte van de tafel geadviseerd.
 

Heeft u vragen over onze hanglampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.