123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Plafondlampen

Plafondlampen kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment plafondlampen. We verkopen onder andere plafonnières, plafondspots en downlights. Ook vindt u in onze webshop lampen met zeer specifieke toepassingen, zoals plafondlampen met sensor (om energie te besparen) en plafondlampen voor kinderkamers. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig plafondverlichting kopen voor in iedere ruimte

Binnenverlichting plafondlampen

Heeft u een nieuwe plafondlamp nodig? Kijk dan niet verder! Op onze webshop hebben we een breed aanbod aan diverse lampen voor het plafond van uw keuken, slaapkamer, woonkamer of kantoor. Zo zit u nooit meer in het donker.Lees hieronder meer over plafondlampen of kies hierboven direct voor de lamp waar u naar op zoek bent.

Redenen om voor een plafondlamp te kiezen

Er zijn een hoop redenen om te kiezen voor een plafondlamp. Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje en leggen we uit wat voor lamp u in elke situatie het beste kunt kiezen.

Basisverlichting

De eerste reden om te kiezen voor plafondverlichting is uiteraard simpelweg omdat een ruimte verlichting nodig heeft. Waarschijnlijk wilt u voor de basisverlichting kwalitatief goede lampen gebruiken die een gelijkmatig licht verspreiden, maar die misschien ook niet zo in het oog springen of in de weg hangen. Gelukkig zijn de plafonnières die u bij ons kunt kopen zeer geschikt als basisverlichting, omdat ze niet in de weg hangen maar wél stijlvol zijn.

Accentueren

Het kan ook zijn dat u door middel van een lamp aan het plafond bepaalde onderdelen van uw interieur wilt accentueren. Zo kan een lamp boven een mooi schilderij ervoor zorgen dat het kunstwerk pas echt de show steelt. Voor accentverlichting zijn plafondspots ideaal. Deze kunt u zo richten dat ze precies dat onderdeel onder de aandacht brengen dat u wilt laten zien. Er zijn plafondspots met één, twee, drie of vier lichten, waarmee u kleinere of grotere onderdelen van uw interieur kunt uitlichten.

Ook downlights zijn geschikt voor het accentueren van bepaalde elementen van uw interieur. Houd er wel rekening mee dat downlights alleen naar beneden schijnen en niet ergens naartoe gericht kunnen worden, dus dat deze niet handig zijn om iets aan bijvoorbeeld de wand te benadrukken.

Altijd licht

Met sommige lampen staat u nooit meer in het donker. Lampen met ingebouwde sensor springen namelijk aan als er beweging gedetecteerd wordt. Ook zijn er lampen die zelf detecteren wanneer het donker wordt en dan gaan branden. Hierdoor laat u uw lamp nooit meer per ongeluk overdag aanstaan en vergeet u hem nooit meer uit te zetten. En u komt altijd in een verlicht huis thuis. Dit is een ideale oplossing voor als u een steentje bij wilt dragen aan het milieu óf een lagere energierekening wilt, want u bespaart hierdoor aanzienlijk wat energie.

Toevoeging aan uw interieur

Het ophangen van verlichting heeft natuurlijk niet alleen maar praktische redenen. Het oog wil namelijk ook wat. Hanglampen zijn echte eyecatchers en zeer geschikt om bijvoorbeeld boven een eettafel te hangen. Ook de plafonnières op 123led.nl zijn zeer stijlvol en in verschillende stijlen verkrijgbaar. Vintage, klassiek, modern of strak? Wij hebben veel soorten lampen in ons assortiment, dus u vindt altijd wel iets wat bij u past.

Creëer uw eigen plafondlamp

Voor de echte creatieveling hebben wij een 'creëer uw eigen lamp'-tool van Calex. Hiermee kunt u een geheel uw eigen lamp samenstellen, door de plafondkap, het textielsnoer en de fitting uit te kiezen. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en coatings en kunnen met elkaar worden gecombineerd. Zo bent u zelf de ontwerper en heeft u altijd een originele designlamp in huis die perfect past bij uw interieur.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke plafondlampen zijn er?

Op 123led.nl vindt u diverse plafondlampen, zoals plafonnières, plafondspots, railverlichting en downlights. Plafonnières zijn ideaal voor het verlichten van de kamer. Deze kunt u kopen van diverse merken, met sensor en zelfs met ventilator. Plafondspots, railverlichting en downlights zijn meer geschikt voor het uitlichten van bepaalde plekken.

Wat voor een lamp gaat er in een plafondlamp?

In de meeste led plafondlampen hoeven geen lampen te worden geplaatst. Behalve bij plafondspots en railverlichting. Hier worden de led spots vaak niet meegeleverd en moet u deze dus wel kopen en plaatsen. Op zoek naar plafondlampen? Deze vindt u voordelig op 123led.nl.

Waar koop ik plafondlampen?

Plafondlampen koopt u voordelig op 123led.nl. Dankzij het brede aanbod aan plafonnières, plafondspots, downlights, railverlichting en meer zit er gegarandeerd een lamp tussen die bij u past. En vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment plafondlampen? Of heeft u vragen over de andere soorten led verlichting in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.