123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Creëer uw lamp

Creëer uw lamp met het 1-2-3-systeem van Calex

Uw eigen lamp creëren door zelf een plafondkap, textielsnoer en fitting te combineren? Dat kan met het handige 1-2-3-systeem van Calex. Dankzij de verschillende kleuren, designs en groottes kunt u altijd een lamp samenstellen die helemaal aan uw wensen voldoet.

Stappenplan 1-2-3 systeem van Calex

Met de moderne led lampen van Calex zet u compleet uw eigen, unieke stempel op uw interieur. De led lampen zijn niet alleen prachtig en uniek gevormd, ze zijn ook sfeervol én energiezuinig. De led lampen van Calex zijn al echte eyecatchers, maar daar kan nog een schepje bovenop. Geef een persoonlijke touch mee aan uw ledverlichting en kies zelf uw plafondkap, bijpassend snoer en E27 fitting. Met het 1-2-3 systeem van Calex bent u zelf de ontwerper. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en coatings en kunnen onderling met elkaar worden gecombineerd. In drie eenvoudige stappen creëert u een originele design lamp die perfect past in uw interieur.

Stap 1: plafondkap

Met een plafondkap zorgt u ervoor dat snoeren netjes worden weggewerkt maar het zorgt vooral voor een mooie afwerking van de lamp aan het plafond. Hier moet u dus goed over nadenken. Kiest u een kleur en design dat niet of juist wel heel erg opvalt? De metalen plafondplaten van Calex zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, ook het aantal snoeropeningen varieert. Maak eerst een keuze tussen 1, 3, 4 of 5 snoeren en kies vervolgens voor een rond, vierkant of langwerpig design. Tot slot kiest u de kleur die het beste past in uw interieur.

Stap 2: textielsnoer

Na het kiezen van de juiste plafondkap gaat u de lengte van het textielsnoer bepalen. De plek waar u de lampen gaat ophangen is een belangrijke factor. Bij het 1-2-3 systeem van Calex heeft u de keuze uit strijkijzersnoeren van 1,5 of 3 meter lang. Wanneer u een plafondkap heeft met 1 snoer is de keuze waarschijnlijk snel gemaakt. Maar bij een plafondplaat met 3, 4 of 5 snoeren kan het leuk zijn om juist in lengte te variëren zodat de lampen op verschillende hoogtes hangen. Zodra u de juiste lengte heeft bepaald kunt u ook bij de snoeren kiezen uit diverse kleuren. Streeft u naar een rustige, strakke uitstraling? Ga dan voor een strijkijzersnoer in 1 kleur die past bij de plafondkap. Of kies voor een textielsnoer met een patroon wanneer u juist meer met kleur wilt spelen.

Stap 3: E27 fitting

De derde stap in het 1-2-3 systeem is het kiezen van de E27 fitting. Met de lamphouder maakt u het ontwerp van uw pendel compleet. Ook hier heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren. Gaat u voor een rustig geheel? Kies dan een lamphouder in dezelfde kleur als uw plafondkap. Of kies een andere kleur als u juist met kleurcontrasten wilt werken. Uw gekozen ledlamp schroeft u in de lamphouder dus het is erg belangrijk dat deze mooi op elkaar aansluiten.

Heeft u vragen over het 1-2-3 systeem of komt u er niet helemaal uit?
Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten