123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led downlight opbouw vierkant

Led downlight opbouw vierkant kopen?

Bestel voordelig een vierkante opbouw led downlight in onze webshop. Maak gebruik van filters, zoals de CRI-waarde, kleurtemperatuur en hoeveelheid Watt om de juiste opbouw downlight te vinden. Bestel vandaag nog en krijg het morgen al thuisbezorgd.


1 - 4 van 4

Bestel voordelig een vierkante led opbouw downlight

Led downlights zijn een geschikte extra lichtbron voor zowel woningen als professionele ruimtes zoals kantoren. Deze lampen hebben een gerichte lichtbundel en kunnen aan het plafond vastgemaakt worden. Bestel hierboven direct een led downlight of lees hieronder meer over enkele specificaties.

Specificaties vierkante led opbouw downlights

In ons assortiment vindt u enkele vierkante opbouw downlights met een hoop verschillende specificaties. Bovenaan deze pagina is het dan ook mogelijk om te filteren op specificaties. Hiervoor is het wel belangrijk dat u precies weet wat de specificaties betekenen. Vandaar dat wij er hieronder een paar voor u hebben uitgelicht.

CRI-waarde

Een van de filter mogelijkheden is zoeken op CRI-waarde. CRI staat voor Coloring Rendering Index (kleurweergave-index) en bepaalt hoe de kleuren in een ruimte eruit zien in het licht van de lamp. De kleurweergave wordt uitgedrukt in CRI of Ra. Hoe hoger de waarde, hoe natuurlijker de kleuren eruit zien. In een CRI van 60 zien kleuren er redelijk natuurlijk uit. In bijvoorbeeld een CRI van 80 zien kleuren er al goed en natuurlijker uit. Bij een CRI van 90 is dit uitstekend en bij 100 verandert er helemaal niks aan de kleuren, of de lamp nou aan staat of niet.

Kleurtemperatuur

Het is erg belangrijk om te kijken naar de kleurtemperatuur van een lamp voordat u deze koopt. Dit bepaalt namelijk uiteindelijk wat voor licht er in uw huis of kantoor schijnt. De vierkante opbouw downlights in ons assortiment hebben in dit geval een kleurtemperatuur van 3000K-6000K. Deze downlights zijn dus aan te passen naar uw wens en behoefte op dat moment. 3000K staat gelijk aan warm wit, 4000K aan helder wit en 5000K en 6000K aan koud wit.

Beschermingsniveau

De beschermingsniveau van een lamp wordt uitgedrukt in IP, gevolgd door twee cijfers. Deze cijfers geven aan of een lamp bijvoorbeeld bestand is tegen stof, vocht, vorst etc. In ons assortiment vindt u onder andere led downlights met een beschermingsniveau van IP44. Dat betekent dat de lamp aanraakveilig is. Verder is de lamp beschermd tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek. Hierdoor zijn onze led downlights niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten.

Voordelen vierkante opbouw led downlights

Led downlights zijn moderne en energiezuinige verlichtingsoplossingen die steeds populairder worden. Deze lampen bieden helder en gericht licht, perfect voor het verlichten van specifieke gebieden in huis of op kantoor. Met hun compacte formaat passen ze gemakkelijk in plafonds en zorgen ze voor een strakke en moderne uitstraling.

 

Daarnaast hebben led downlights een lange levensduur en verbruiken ze minder energie dan traditionele lampen, waardoor ze op lange termijn kostenbesparend zijn.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een vierkante opbouw led downlight?

Er zijn meerdere factoren, maar wellicht een van de belangrijkste is het feit dat u geld bespaard. Led lampen verbruiken minder energie. Daarnaast zijn de lampen ook duurzamer.

Welke kleurtemperatuur moet een ronde opbouw led downlight hebben in een kantoor?

Het beste zou een kleurtemperatuur van rond de 4000K zijn. Dit staat gelijk aan een helder witte lichtkleur. Dit is een neutrale lichtkleur en prettige verlichting om in te werken.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen of led downlights? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.