123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led downlight opbouw rond

Ronde opbouw led downlight kopen?

Bestel voordelig een ronde opbouw led downlight van merken zoals Sylvania en ons 123led huismerk. U heeft de keuze uit ronde led downlights met een kleurtemperatuur tussen de 3000K en 6000K en wattages van tussen de 6W en 20W. Vandaag besteld is morgen in huis.


1 - 10 van 10

Opbouw downlights kopen?

Downlights zijn vergelijkbaar met de algemene spotverlichting, echter hebben downlights een bredere lichtbundel dan spots. Spots worden vaak gebruikt voor het verlichten van een specifiek iets, waar downlights ruimtes moeten kunnen verlichten. Lees hieronder meer over de downlights in ons assortiment of bestel hierboven direct de downlights die u nodig heeft.

Ons assortiment ronde opbouw downlights

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan ronde opbouw led downlights. U heeft verschillende keuzes voor zowel kleurtemperatuur, wattage, lichtopbrengst en meer. Lees hieronder meer over ons assortiment.

Kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur is weergegeven in Kelvin (K) en wordt gebruikt als meting voor de kleur licht die een lamp verspreidt. Bij ons heeft u de keuze uit de volgende kleurtemperaturen:

  • 3000K: 3000K staat gelijk aan een warm witte kleur. Deze kleurtemperatuur wordt vaak gebruikt als sfeerverlichting in een kamer.
  • 4000K: Met een kleurtemperatuur van 4000K wordt er een helder witte kleur verspreid. Dit soort licht wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld badkamers, omdat daar duidelijk en helder licht nodig is.
  • 6000K: Als u een lamp koopt met een kleurtemperatuur van 6000K, wordt er een koud witte kleur verspreidt. Dit soort verlichting wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld magazijnen.

Wattages

Wat betreft wattages, heeft u de keuze uit de volgende: 6W, 9W, 12W, 15W, 18W en 20W. Het is belangrijk dat u eerst uitzoekt hoeveel wattage u nodig heeft in de ruimte waarin u deze ronde opbouw led downlights wilt hebben. Als u dat weet kunt u gerichter zoeken.

Ronde inbouw downlights installeren

Downlights zijn inbouwarmaturen die in het plafond geplaatst kunnen worden. De installatie gaat heel eenvoudig:

  1. Schakel de stroom uit, koppel het netsnoer los en verwijder de oude downlight.
  2. Schroef vervolgens het driverkapje los en sluit het eurosnoer aan op de nieuwe downlight.
  3. Sluit het netsnoer aan op de netstroom.
  4. Plaats de led downlight. Dit doet u door de clips aan de zijkant volledig naar binnen te duwen en de downlight eenvoudig in het inbouwgat te duwen.
  5. Schakel de stroom in.

Voordelen van led downlights

Er zijn een hoop voordelen als u gebruik maakt van led downlights. Led downlights hebben namelijk een veel langere levensduur dan de normale downlights. De led downlights in ons assortiment hebben een levensduur van tot wel 50.000 branduren, terwijl downlights met spaarlampen een levensduur hebben van maar maximaal 10.000. Hiermee bespaart u op lange termijn niet alleen geld, u heeft er ook minder werk aan om ze te vervangen, aangezien ze veel langer meegaan.

 

Daarnaast hebben led lampen een lagere stroomverbruik, ondanks dat ze dezelfde lichtopbrengst leveren. Ook hiermee bespaart u uiteindelijk op uw energierekening.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van ronde opbouw led downlights?

In het kort: u bespaart geld. Zowel door de levensduur die veel langer is bij led lampen, waardoor u niet om de paar jaar nieuwe lampen moet kopen, als het feit dat led verlichting minder energie kost dan normale (spaar)lampen.

Wat zijn ronde opbouw led downlights?

Dit zijn compacte armaturen die op het plafond bevestigd kunnen worden en licht naar beneden schijnen om een bepaalde ruimte te verlichten. Ze bestaan ook in vierkante vorm en naast opbouw ook als inbouw lampen. Ze zitten dan dus niet op het plafond, maar in het plafond. Alle soorten led downlights vindt u bij 123led.nl.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment ronde opbouw led downlights of over iets anders? Neem dan contact met ons. We helpen u graag verder.