123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Accu bouwlampen

Accu bouwlamp voordelig kopen

Bestel voordelig een 123led huismerk accu bouwlamp zodat u geen stekker meer nodig heeft en om ervoor te zorgen dat uw bouwlamp niet middenin een klus uitvalt. Voor de bouwlamp kunt u simpelweg een USB kabel of gereedschap accu gebruiken. In ons assortiment vindt u een 123led led bouwlamp oplaadbaar en onze 123accu huismerk (gereedschap) accu’s voor bouwlampen die vervangers zijn van onder andere de Makita, DeWalt en Bosch gereedschap accu’s.


Bestel voordelig online accu bouwlamp

Wij verkopen een 123led huismerk led bouwlamp accu en enkele 123accu huismerk gereedschap accu’s ter vervanging van originele gereedschap accu’s van zowel Bosch, DeWalt, Festool, Makita en Milwaukee . Deze gereedschap accu’s zijn bedoeld om een accu bouwlamp van stroom te voorzien.

Werking accu bouwlampen

Voor het gebruiken van deze bouwlampen kunt u normale gereedschap accu’s gebruiken . U hoeft hier dus geen speciale bouwlamp accu’s voor te kopen. Daarnaast heeft u ook geen stekker nodig om de bouwlampen te gebruiken. Hierdoor is de bouwlamp makkelijk mee te nemen en te verplaatsen.

123led huismerk accu bouwlampen

In onze webshop ziet u twee soorten accu bouwlampen staan. Accu bouwlampen zijn bouwlampen die werken op accu’s, in plaats van via een snoer. De eerste is de mobiele en oplaadbare led bouwlamp van ons 123led huismerk. Deze beschikt over 10W. De bouwlamp heeft beschermingsniveau IP65. Dat betekent dat het bestand is tegen stof en sproeiwaterbestendig is en te gebruiken is in vochtige ruimtes.

 

Verder komt deze led bouwlamp met 700 lumen en 220-240 V. De mobiele en oplaadbare led bouwlamp werkt op een accu en weegt nog geen kilo, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is. Ook kunt u de bouwlamp neerzetten waar u wilt, aangezien deze niet vast zit aan een snoer.

 

De tweede 123led huismerk accu bouwlamp is de led accu werklamp. Deze heeft een spanning van 18 V en beschikt over 2900 lumen. Deze bouwlamp heeft een kleurtemperatuur van 5000K. Dat betekent dat de kleur die deze lamp produceert, koud wit van kleur is. Afhankelijk van de gekozen lichtsterkte, houdt de led accu werklamp het tussen de 4,5 tot maximaal 13 uur vol voordat deze weer opgeladen moet worden.

 

Ook deze accu werklamp kunt u opladen met een gewone gereedschap accu door middel van de bijgeleverde adapters die een aansluiting op een 18 V gereedschap accu mogelijk maakt. Tot slot heeft de 123led huismerk accu werklamp beschermingsniveau IP54. Dat betekent dat deze werklamp beschermd is tegen stof en opspattend water.

Assortiment bouwlamp accu’s

Naast onze bouwlampen vindt u ook accu’s voor onze bouwlampen. Onze bouwlamp accu’s zijn allemaal Li-ion accu’s en komen met een spanning van 18 V. Wel beschikken ze over andere capaciteiten. Hieronder ziet u ons assortiment accu bouwlampen in een overzicht.
 

Bouwlamp accu Capaciteit (mAh)
Led bouwlamp accu 10W 123led huismerk* 7000
Bosch GBA 123accu huismerk 3000
DeWalt DCB182 XR 123accu huismerk** 4000
Festool BP 18 Li / BPC 18 Li / BPC 18 123accu huismerk 3000
Makita BL1830B LXT 123accu huismerk 3000
Milwaukee M18 B4 123accu huismerk 3000
*Deze accu is alleen te gebruiken in combinatie met onze 123led oplaadbare led bouwlamp met verwisselbare accu
**Deze accu is te gebruiken voor zowel 18V als 20V machines


Onze bouwlamp accu’s bestaan uit Li-ion. Dit komt omdat Li-ion accu’s veel voordelen met zich mee brengen. Een voorbeeld hiervan is dat Li-ion accu’s relatief licht van gewicht zijn. Hierdoor verzwaren ze uw apparaat niet. Daarnaast hebben Li-ion accu’s een zeer geringe zelfontlading, wat betekent dat ze een langere levensduur hebben. Verder hebben ze geen onderhoud nodig en zijn ze beter voor het milieu.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien of mijn bouwlamp accu kapot is?

Er zijn meerdere manieren waarop u een kapotte accu kunt herkennen. Als de accu bijvoorbeeld beduidend sneller leeg raakt dan eerst. Daarnaast kan de accu ook kapot zijn wanneer deze te weinig stroom levert. Een ander teken is als de accu niet meer oplaadt of als het veel langer duurt dan normaal.

Welke bouwlamp accu heb ik nodig?

Om erachter te komen welke accu u nodig heeft, raden we aan om te kijken op de oude/originele accu. Hier staat een modelnummer op. Die kunt u opzoeken op onze webshop om vervolgens een compatibele accu aan te schaffen. Let altijd goed op dat de maat en voltage overeenkomt met de oude accu.

Hoe vind ik het partnummer van mijn bouwlamp accu?

Deze kunt u vinden op de accu zelf. Over het algemeen heeft de accu een etiket of label op zich geplakt. Hier staat het partnummer op.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.