123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

GY6.35 led capsules

GY6.35 led capsules kopen?

Bestel voordelig GY6.35 led capsules. Deze led capsules met grote diameter verspreiden op energiezuinige wijze veel licht en zijn zowel in een dimbare als een niet dimbare variant te koop. Bestelt u vandaag nog een GY6.35 led capsule, dan ontvangt u deze morgen al in huis.

Bestel GY6.35 led capsules online

Met een GY6.35 led capsule zorgt u op energiezuinige wijze voor een grote hoeveelheid licht. Deze capsules hebben een grotere diameter dan de meeste led capsules, waardoor ze voor meer licht zorgen, tegenover slechts een kleine toename in energieverbruik. Dat maakt deze GY6.35 led capsules tot efficiënte lichtbronnen.

 

In ons assortiment vindt u gewone (niet dimbare) GY6.35 led capsules en varianten die wel kunnen worden gedimd, zodat u zelf de lichtsterkte kunt aanpassen met behulp van een geschikte led dimmer. Zo kunt u het licht geschikt maken voor een bepaalde sfeer.

De GY6.35 led capsule uitgelegd

De GY6.36 led capsule is ten eerste een capsule. Dit is een soort lampje dat gevat is een kleine maar stevige huls dat in tegenstelling tot een normale lamp niet groter or breder is dan het voetstuk, waardoor het ook in hele kleine lamphouders en armaturen past. Deze capsule heeft in dit geval een steekfitting met een afstand van 6,35 mm tussen de twee pinnen van de fitting.

 

Een GY6.35 led capsule kan nog weleens verward worden met andere soorten led capsules, zoals de G4 en de G9 led capsule. Het verschil is op twee manieren makkelijk te herkennen. Zo is het puntje dat bovenop de capsule zit in het geval van een GY6.35 een stuk spitser dan bij de andere twee. Ook is de grootte en de aftands tussen de pinnen anders. Bij een G4 capsule is dit 4 mm en bij een G9 capsule 9 mm.

 

Hieronder ziet u een schematische weergave van de drie capsules zodat u zelf makkelijk kunt zien wat de verschillen zijn tussen deze capsules.
 

GY6.35 fitting en andere fittingen
GY6.35 G9 G4

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik een halogeen GY6.35 capsule vervangen met een led GY6.35 capsule?

Ja een halogeen GY6.35 capsule kan vervangen worden door een led variant. Let hierbij wel op de transformator. Een halogeen trafo is niet geschikt voor gebruik in combinatie met een led capsule. Het is ook nodig om de trafo te vervangen.

Wat is het verschil tussen GY6.35 en G4?

GY6.35 en G4 zijn beide led capsules die werken op 12 volt. Het verschil zit hem echter in de grootte van de capsule en de afstand tussen de pinnen aan de voet van de capsule. Zoals de namen doen vermoeden bedraagt de pinafstand bij een GY6.35 capsule 6,35 mm en bij een G4 capsule 4 mm. Daarnaast heeft de GY6.35 capsule een spitser puntje bovenop de capsule.

Werkt een GY6.35 led capsule altijd op 12 volt?

Ja een GY6.35 led capsule werkt altijd op 12 volt. Dit betekent dat u een led driver (ook wel transformator of trafo) nodig heeft om de spanning van de netstroom om te zetten naar een geschikte spanning van 12V. Deze drivers zijn ook bij 123schoon.nl beschikbaar.
 

Heeft u misschien nog vragen over ons assortiment GY6.35 led capsules? Of wilt u meer weten over de andere soorten led spots in ons assortiment? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten