123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Verlengsnoeren

Koop voordelig een verlengsnoer

Op deze pagina heeft u keuze uit onze voordelige verlengsnoeren voor binnen of buiten. Zo heeft u altijd een geschikt verlengsnoer bij de hand, zodat u uw stroompunt met gemak kunt bereiken. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Goedkoop een verlengsnoer bestellen

Op deze pagina vindt u onze verlengsnoeren voor binnen of buiten. Hiermee voorziet u eenvoudig apparaten van stroom die niet dicht bij een stroompunt zijn. Lees hieronder meer over verlengsnoeren of kies hierboven voor onze binnen of buiten verlengsnoeren.

Wat is een verlengsnoer?

Met een verlengsnoer kunt u eenvoudig de afstand tussen uw stopcontact en een apparaat overbruggen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw nieuwe lamp het stopcontact niet kan bereiken. Verlengsnoeren zijn beschikbaar in verschillende lengtes, zodat u niet veel snoer overhoudt die u moet wegwerken. In ons assortiment vindt u verlengsnoeren van 2 tot 25 meter. Bovendien zijn de snoeren geschikt voor binnen of buiten én beschikbaar in diverse kleuren. Zo zit er garandeert een verlengsnoer tussen die past bij wat u zoekt.

De juiste verlengsnoer vinden

Voor het kiezen van uw ideale verlengsnoer is het verstandig om op de volgende punten te letten:

  • Gaat u uw verlengsnoer gebruiken voor binnen of buiten?
  • Meet de afstand tussen het artikel en het stroompunt om te achterhalen hoe lang het verlengsnoer moet zijn.
  • Kies een kleur die u het mooist vindt of het handigst is om weg te werken.

Het veilig gebruiken van een verlengsnoer

Er zijn een paar dingen waar u op kunt letten om te garanderen dat u uw verlengsnoer op een veilige manier gebruikt. Het voornaamste gevaar bij verlengsnoeren is oververhitting. Rol daarom altijd de kabel van het verlengsnoer volledig uit. Bij een opgerolde kabel kan de hitte namelijk moeilijk wegkomen. Gebruik ook een kabel die zo kort mogelijk is, omdat de warmteproductie hiervan kleiner is dan in vergelijking met langere snoeren. Ook is het van groot belang dat u verlengsnoeren niet aan elkaar moet koppelen. Gebruik dus altijd een vast stopcontact om overbelasting te voorkomen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij een verlengsnoer?

Bij het kopen van een verlengsnoer moet u letten op of deze geschikt is voor binnen of buiten gebruik. Daarnaast is het handig om op te meten hoe lang het verlengsnoer moet zijn en een passende lengte te kiezen. Des te kleiner het snoer des te kleiner de kans is op oververhitting. Bij aankoop kunt u ook letten op kleur om te kiezen voor een snoer dat minder opvalt en dus makkelijker weg te werken is.

Hoe werkt een verlengsnoer?

Een verlengsnoer is heel handig als u het stroompunt niet kunt bereiken met het aanloopsnoer van uw apparaat. Het verlengsnoer steekt u in het stopcontact. Vervolgens kunt u de stekker van het apparaat aansluiten op het verlengsnoer om deze te voorzien van stroom.

Hoe veilig is een verlengsnoer?

Als u een verlengsnoer goed gebruikt, zijn deze erg veilig. Sluit daarom geen verlengsnoeren op elkaar aan om overbelasting te voorkomen. Ook raden wij aan een verlengsnoer goed uit te rollen en een geschikte lengte snoer te kiezen. Dit helpt bij het voorkomen van oververhitting.
 

Heeft u vragen over onze verlengsnoeren of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.