123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Binnen

Verlengsnoer voor binnen goedkoop kopen

Bestel hier een verlengsnoer om ervoor te zorgen dat u overal in huis een stroompunt kunt bereiken, zelfs als het originele aanloopsnoer van het apparaat niet lang genoeg is. U koopt bij ons verlengsnoeren in diverse lengtes en kleuren. Als u het voor 23:59 besteld, ontvangt u het snoer morgen al in huis.


Verlengsnoer voor binnen voordelig bestellen

Gebruik een verlengsnoer om eenvoudig altijd een stroompunt te kunnen bereiken in huis. Lees hieronder meer over verlengsnoeren of bestel hierboven direct het snoer dat u nodig heeft.

Wat is een verlengsnoer voor binnen?

Een verlengsnoer voor binnenshuis bestaat uit koperdraden met een rubberen of vinyl omhulsel. Het snoer heeft aan de ene kant een stekker en aan de andere kant een stopcontact. De stekker van het snoer kunt u in een wandstopcontact steken, zodat u vervolgens uw apparaat aan kunt sluiten op het stopcontact van het snoer. Verlengsnoeren in ons assortiment zijn tussen de 2 en 25 meter lang. Een verlengsnoer wordt vaak verward met een stekkerdoos of een kabelhaspel.

 

Verlengsnoeren worden gebruikt als een apparaat te ver van een stopcontact verwijderd is en het snoer van het apparaat niet lang genoeg is om het stopcontact te bereiken. Door het gebruiken van een verlengsnoer kunt u de apparaten voorzien van stroom.

Het veilig gebruiken van een verlengsnoer voor binnen

Voor het veilig gebruiken van een verlengsnoer moet u letten op een paar puntjes. Het is namelijk erg belangrijk dat u het snoer altijd volledig uitrolt. Zo voorkomt u oververhitting. Gebruik ook een zo kort mogelijke kabel. Zo ontstaat er minder hitteproductie, waardoor u de kans op oververhitting verkleint. Bovendien wordt afgeraden om verlengsnoeren aan te sluiten op andere verlengsnoeren. Dit kan namelijk zorgen voor overbelasting. Ook het aansluiten van bepaalde apparaten kan zorgen voor overbelasting. Hieronder leest u daar meer over.

Deze apparaten niet aansluiten op een verlengsnoer voor binnen

Om overbelasting te voorkomen zijn sommige apparaten niet verstandig om aan te sluiten op een verlengsnoer. Hieronder noemen wij een paar apparaten die wij afraden om aan te sluiten op onze verlengsnoeren:

  • Wasmachine/droger
  • Magnetron
  • Vaatwasmachine
  • Koelkast/vriezer
  • Kachels of airconditioners 
  • Koffiezetapparaten

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zit er in een verlengsnoer?

In een verlengsnoer zitten koperdraden die het stroom geleiden. Deze draden worden omhuld door rubber, neopreen of vinyl.

Wat kan ik niet aansluiten op een verlengsnoer?

Het wordt afgeraden om apparaten die veel stroom verbruiken aan te sluiten op een verlengsnoer. Denk hierbij aan (vaat)wasmachines, koelkasten, kachels en meer. Deze kunnen namelijk zorgen voor overbelasting.
 

Heeft u vragen over onze verlengsnoeren voor binnen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.