123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Ledvance

Ledvance lampen kopen?

Bekijk ons assortiment Ledvance lampen en bestel voordelig de lamp die voor u en uw ruimte geschikt is. Bij ons vindt u Ledvance lampen van de Smart+ serie. Bestel vandaag nog een (slimme) led lamp van Ledvance en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Ledvance led lampen

Ledvance is een gerenommeerd merk in de verlichtingsindustrie. Ze verkopen een breed scala aan (led) verlichting. Zo ook de Ledvance Smart+ lampen die u in ons assortiment kunt vinden. Lees hieronder meer over dit soort lampen of bekijk via de link hierboven ons assortiment.

Wat is Ledvance?

Ledvance is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in verlichtingen, met name led verlichting. Ledvance staat bekend om hun innovatieve led-armaturen, slimme verlichting en Human Centric Lightning (HCL)-oplossingen, elektronische verlichtingscomponenten, efficiënte led lampen en traditionele lampen.

Wat is Ledvance Smart+?

Ledvance Smart+ is een ontwikkelde lijn voor slimme led lampen van het merk Ledvance. U krijgt de mogelijkheid om steeds weer een andere sfeer te creëren door te spelen met verschillende lichtstemmingen.

Slimme Ledvance lampen bedienen

Het netwerkprotocol van deze lampen is wifi. U kunt de Ledvance Smart+ app downloaden en die koppelen met uw wifi. Vervolgens kunt u de lampen via de app toevoegen en koppelen aan uw wifi netwerk, zodat u de lampen via de app kunt bedienen. U kunt de lampen dan via de app aan en uit zetten en in sommige gevallen – afhankelijk van de lamp zelf – dimmen. Ook is het mogelijk om de lampen met spraak te bedienen met behulp van Google Assistant of Amazon Alexa. Hiervoor is wel een Voice Assistant verreist.

Soorten Ledvance Smart+ lampen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten Smart+ lampen van Ledvance. Om u een beter beeld te geven hebben we deze hieronder voor u opgeschreven:

  • Ledvance Smart+ led spots: Wat betreft Smart+ led spots vindt u in ons assortiment GU10 spots.
  • Ledvance Smart+ led lampen: In ons assortiment Smart+ led lampen heeft u de keuze uit twee verschillende fittingen: een E27 fitting en een E14 fitting.
  • Ledvance Smart+ led capsule: Hier vindt u een Smart+ led capsule, namelijk de G9.
  • Ledvance Smart+ TL: Hier vindt u meerdere Ledvance Smart+ T8 TL buizen. Deze TL buizen hebben een kleurtemperatuur van 2700-6500K. Het is met deze TL buizen mogelijk om te kiezen uit verschillende tinten wit.
  • Ledvance Smart+ led strips: Indien u niet op zoek bent naar led lampen maar led strips, dan kunt u kiezen voor de Smart+ led strips van Ledvance. Wij bieden hier een ruim assortiment van aan waarin u de keuze heeft uit verschillende lengtes en uit binnenshuis en buitenshuis gebruik.

Accessoires voor Ledvance verlichting

Naast de Smart+ led verlichting vindt u ook nog twee andere soort producten die bij de Smart+ serie horen, namelijk Ledvance Smart Plugs (slimme stekkers) en Ledvance Smart accessoires. Hier kunt u onder andere slimme afstandsbedieningen en bewegingssensoren bestellen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik Ledvance Smart+ verlichting?

U koopt Ledvance Smart+ verlichting bij 123led.nl. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan voordelige led lampen, spots, strips en Smart+ accessoires.

Wat is Ledvance Smart+?

Ledvance Smart+ is een serie slimme led lampen die te koppelen zijn aan uw wifi en de Ledvance app, zodat u de lampen via de app kunt bedienen. Ook kunt u deze lampen bedienen met behulp van Google Assistant of Amazon Alexa.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Ledvance Smart+ lampen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.