123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

IJspegelverlichting extra warm wit

IJspegelverlichting extra warm wit kopen?

Extra warm witte ijspegelverlichting is de perfecte toevoeging aan uw woning of bedrijfspand. Op deze pagina vindt u de verlichting in verschillende formaten en soorten. Vaak kunt u met deze lampjes ook schakelen tussen extra warm wit en warm wit licht. Toch op zoek naar koud witte ijspegelverlichting? Ook dat bestelt u in onze webshop voor de beste prijs.


Bestel extra warm witte ijspegelverlichting online

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van ijspegelverlichting met een extra warm witte kleurtemperatuur. Deze producten zijn allemaal zowel binnen als buiten te gebruiken en kunt u bij ons vinden in verschillende formaten. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de voordelige kerstverlichting morgen al in huis.

Wat is extra warm witte ijspegelverlichting?

IJspegelverlichting is verlichting die het uiterlijk van ijspegels nabootst. U kunt deze lampjes bijvoorbeeld bevestigen aan de dakrand of aan een wand. Wij bieden deze vorm van verlichting aan in twee verschillende varianten:

  • IJspegelverlichting met lichtsnoeren: De eerste variant bestaat uit een horizontaal snoer waaraan verschillende verticale snoeren bevestigd zijn. Al deze snoeren hebben een andere lengte en vallen als ijspegels naar beneden. Op de snoeren zijn kleine led lampjes gemonteerd.
  • IJspegelverlichting met ‘ijspegels’: Deze ijspegelverlichting bestaat uit één horizontaal snoer waaraan led lampen zijn bevestigd die de vorm van een ijspegel hebben. De led lampen, die een plastic omhulsel hebben, hebben allemaal een andere grootte.

IJspegelverlichting: extra warm witte lichtkleur

De led kerstlampjes die u op deze pagina kunt vinden stralen licht uit in een extra warm witte lichtkeur (ca. 2.100K). Verlichting met deze kleurtemperatuur wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd. Extra warm wit licht heeft, anders dan bijvoorbeeld koud wit licht (4.000K tot 10.000K), een wat gelere ondertoon en is vergelijkbaar met de lichtkleur van kaarslicht.

Er is ook ijspegelverlichting beschikbaar waarmee twee verschillende lichtkleuren uitgestraald kunnen worden: extra warm wit én warm wit licht. Met een meegeleverde afstandsbediening of met de knop op de adapter zelf kunt u bij deze lampjes schakelen tussen de lichtkleuren om de verlichting altijd aan het moment en aan uw eigen voorkeuren aan te passen. U verwisselt eenvoudig extra warm wit licht voor warm wit licht (2.900K), wat een iets minder gele ondertoon heeft. Er zijn ook lichtprogramma’s waarbij de twee lichtkleuren gezamenlijk uitgestraald worden.

Is ijspegelverlichting ook buiten te gebruiken?

Onze ijspegelverlichting is zowel binnen als buiten te gebruiken. Zowel het snoer als de led lampjes zijn namelijk spatwaterdicht en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Zo zorgen regen en sneeuw niet voor problemen. U kunt ook altijd controleren of een product weerbestendig is door te kijken naar de IP-classificatie . Als een product een beschermingsniveau heeft van IP44 of hoger kunt u het zonder problemen buiten gebruiken.

Wij bieden ook koppelbare ijspegelverlichting, wat helemaal geschikt is voor buitengebruik. Hierbij heeft u namelijk slechts één stopcontact nodig en creëert u een extra lang kerstsnoer; perfect het versieren van uw gehele tuin.

Hoe kunt u de extra warm witte ijspegelverlichting ophangen?

Op 123led.nl kunt u alle producten kopen waarmee u de kerstlampjes kunt ophangen. Zo zijn kerstversiering haken bij uitstek geschikt voor het bevestigen van de snoeren aan allerlei oppervlakken, bijvoorbeeld aan de dakgoot. Hiermee bevestigt u de kerstverlichting op een stevige en betrouwbare wijze, zodat het de hele kerstperiode goed blijft hangen. U bestelt bij ons verder ook alle (extra) stroomvoorzieningen, zoals verlengsnoeren en stekkerdozen, zodat u de verlichting op iedere plek kunt ophangen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is ijspegelverlichting met een extra warm witte lichtkleur?

IJspegelverlichting is verlichting dat lijkt op een ijspegel of bestaat uit verticale snoeren met lichtjes die aan een horizontale snoer zijn gemonteerd. IJspegelverlichting met een extra warm witte lichtkleur wordt over het algemeen als sfeervol beschouwd. Dit komt door de gelere ondertoon van het licht.

Kan ik ijspegelverlichting met een extra warm witte lichtkleur buiten ophangen?

Het merendeel van de ijspegelverlichting kan buiten worden gebruikt. Om er zeker van te zijn of uw verlichting buiten niet kapot gaat, kunt u het beschermingsniveau achterhalen. Als het niveau IP20 of IP23 is, kunt u de verlichting beter niet buiten ophangen.
 

Weet u niet precies welke ijspegelverlichting u het beste kunt bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.