123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

IJspegelverlichting warm wit

IJspegelverlichting warm wit kopen?

Bent u op zoek naar ijspegelverlichting met een warm witte lichtkleur? Bekijk dan ons ruime assortiment. Wij verkopen deze kerstverlichting in een aantal verschillende varianten. Zo kunt u bij ons ook ijspegelverlichting kopen waarmee u kunt schakelen tussen warm wit en extra warm wit licht. Wilt u toch liever koud witte kerstverlichting bestellen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.


1 - 11 van 11

Bestel warm witte ijspegelverlichting online

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan ijspegelverlichting met een warm witte kleurtemperatuur. Dit is de perfecte toevoeging aan de binnen- én de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. De producten kunt u bij ons allemaal bestellen voor de beste prijs. Bovendien ontvangt u ze morgen al in huis.

Wat is ijspegelverlichting?

Zoals de naam ook al aangeeft is ijspegelverlichting een vorm van verlichting die qua uiterlijk erg doet denken aan winterse ijspegels. Bij ons zijn er twee verschillende varianten beschikbaar. De eerste soort bestaat uit één horizontaal lichtsnoer waaraan verschillende lichtstrengen bevestigd zijn. Deze lichtstrengen hebben allemaal een andere lengte en zijn voorzien van verschillende led kerstklampjes. Doordat de diverse snoeren met lampjes op een speelse manier naar beneden vallen doen ze erg denken aan echte ijspegels en creëren ze een winters effect.

De andere soort bestaat uit een verticaal snoer waaraan plastic led lampen bevestigd zijn met de vorm van een ijspegel. Op een hele andere manier zorgt deze vorm van verlichting voor het creëren van de kerstsfeer die perfect is voor de feestdagen.

Beide varianten bestaan uit energiezuinige en duurzame led verlichting en zijn zeer geschikt voor het versieren van dakgoten, wanden en andere oppervlakken aan de binnen- en aan de buitenkant van uw woning of uw bedrijfspand.

IJspegelverlichting: warm witte lichtkleur

Op deze pagina vindt u kerstlampjes die licht uitstralen in een warm witte lichtkeur (ca. 2.900K). Het handige van veel producten die op deze pagina staan is dat u hiermee ook kunt switchen naar extra warm wit licht. Zo geeft dit u de mogelijkheid om de uitstraling van de kerstverlichting op ieder moment aan te passen. Met een meegeleverde afstandsbediening zorgt u ervoor dat de lampjes warmer worden of dat ze juist tegelijkertijd extra warm witte én warm witte verlichting verspreiden.

Let op: Dit is niet met alle kerstlampjes die u op deze pagina kunt vinden mogelijk. Sommige varianten verspreiden louter verlichting in een warm witte lichtkleur. Dit licht wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd en draagt direct bij aan het gezellige kerstgevoel.

Is ijspegelverlichting ook buiten te gebruiken?

De ijspegelverlichting die u op deze pagina kunt vinden is zowel binnen als buiten te gebruiken. De lampjes zijn namelijk van zeer betrouwbare kwaliteit en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden. Zo vormen regen, sneeuw en kou allemaal geen problemen. De lampjes zijn dan ook allemaal IP44-geclassificeerd, wat aangeeft dat ze weerbestendig zijn . Let wel op met adapters en andere stroomvoorzieningen. Deze zijn namelijk niet bestand tegen onderdompeling in water en kunt u dus beter wel goed afschermen.

Hoe moet ik mijn warm witte ijspegelverlichting ophangen?

Het ophangen van ijspegelverlichting is, zeker met 123led-huismerk producten, altijd een eenvoudige klus. Bevestig deze kerstverlichting bijvoorbeeld aan de dakgoot met onze kerstversiering haken. Deze stevige producten zorgen ervoor dat de verlichting op een betrouwbare manier aan uw huis of bedrijfspand vastgemaakt kan worden, zodat dit langdurig kan blijven hangen. Bij ons kunt u verder ook verlengsnoeren bestellen om te zorgen dat u de verlichting echt overal kunt ophangen, ook verder weg in de tuin.

 

Met koppelbare ijspegelverlichting heeft u geen extra stekkerdozen of verlengsnoeren nodig. Hiermee creëert u namelijk één lang kerstsnoer waarvoor slechts één stopcontact nodig is. Ideaal voor het verlichten van (grotere) tuinen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is ijspegelverlichting met een warm witte lichtkleur?

IJspegelverlichting is verlichting dat bestaat uit verticale snoeren met lichtjes aan de snoeren gemonteerd of verlichting dat lijkt op een ijspegel. IJspegelverlichting met een warm witte lichtkleur wordt door veel mensen als sfeervol ervaren. Dit is te danken aan de gele ondertoon van het licht.

Kan ik ijspegelverlichting met een warm witte lichtkleur buiten gebruiken?

De meeste ijspegelverlichting kan op plekken buiten het huis worden opgehangen. Om er zeker van te zijn of u uw verlichting buiten kunt hangen, kunt u het best het beschermingsniveau achterhalen. Als de IP-waarde IP44 of hoger is, kunt u de verlichting met een gerust hart buiten ophangen.
 

Weet u niet precies welke ijspegelverlichting u het beste kunt bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.