123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

IJspegelverlichting koud wit

IJspegelverlichting koud wit kopen?

Bekijk ons ruime assortiment van ijspegelverlichting met een koud witte lichtkleur voor het versieren van uw huis of bedrijfspand tijdens de feestdagen. Bij ons vindt u deze kerstverlichting in verschillende lengtes en soorten. Ook kunt u bij ons ijspegelverlichting vinden waarmee zowel koud wit als warm wit licht verspreid wordt. Toch liever extra warm witte ijspegelverlichting? Ook dat bestelt u bij ons voor de beste prijs.


Bestel koud witte ijspegelverlichting online

Bekijk ons ruime aanbod aan led ijspegelverlichting voor binnen en buiten. De ijspegellampjes verspreiden verlichting in een koud witte kleurtemperatuur en verzorgen dus een winterse uitstraling. Als u de producten bij ons bestelt ontvangt u ze morgen al in huis. Bovendien koopt u ze bij ons voor de beste prijs.

Wat is koud witte ijspegelverlichting?

IJspegelverlichting zorgt voor een echt winters gevoel. Dit komt omdat deze verlichting qua uiterlijk doet denken aan ijspegels. Ook als het buiten niet sneeuwt voelt het hiermee als een witte kerst. Er zijn twee verschillende soorten ijspegelverlichting beschikbaar, namelijk:

  • IJspegelverlichting met verticale lichtstrengen waaraan kleine led lampjes bevestigd zijn.
  • IJspegelverlichting met grotere ijspegelvormige lampen, die gemaakt zijn van stevig plastic.

Beide varianten zorgen er op een andere manier voor dat er een winterse sfeer ontstaat. De twee soorten ijspegelverlichting bestaan daarnaast ook allebei uit energiezuinige en duurzame led verlichting. U kunt de ijspegelverlichting onder meer bevestigen aan de dakgoot of aan de wand. Hiervoor kunt u de kerstversiering haken gebruiken.

IJspegelverlichting: koud witte lichtkleur

Met de ijspegelverlichting die u op deze pagina kunt vinden wordt licht uitgestraald in een koud witte kleurtemperatuur (10.000K). Dit licht heeft een blauwe ondertoon en doet qua lichtkleur een beetje denken aan helder daglicht of aan de kleur van bevroren water of ijs. Door de kleur van dit licht wordt het winterse effect van de ijspegelverlichting nog eens extra versterkt.

Het grote voordeel van veel kerstlampjes die u op deze pagina kunt vinden is dat u hiermee kunt switchen tussen twee verschillende lichtkleuren. Zo kunnen de lampjes niet alleen koud wit licht uitstralen, maar kunnen ze ook verlichting verspreiden in een warm witte lichtkleur (2.900K). Hierbij geldt: hoe warmer het licht, hoe geler de ondertoon. Warmere verlichting wordt over het algemeen als wat sfeervoller en knusser beschouwd. Bij deze lampjes past u de sfeer dus aan aan het moment en aan uw voorkeuren. Gebruik de afstandsbediening om te kiezen voor een van de twee lichtkleuren, of om te zorgen dat ze allebei tegelijkertijd verspreid worden.

Is ijspegelverlichting ook buiten te gebruiken?

De ijspegelverlichting is geschikt voor binnen én voor buiten. Ook in winters weer kunt u de lampjes dus buiten ophangen; ze zijn namelijk bestand tegen diverse weersomstandigheden en gaan niet kapot door sneeuw, regen of kou. Om dit zeker te weten kunt u ook kijken naar de IP-classificatie, die wij altijd weergeven in de specificaties. Producten met een beschermingsniveau van IP44 of hoger zijn zonder problemen buiten te gebruiken . Let op dat adapters en andere stroomvoorzieningen wel altijd goed afgeschermd dienen te worden.

Andere ijspegelverlichting nodig?

Overigens bieden wij naast koud witte ijspegelverlichting ook nog vele andere soorten. Bestel bij ons bijvoorbeeld warm witte ijspegelverlichting, met lampjes die een warmere ondertoon hebben. Een nóg feestelijkere sfeer creëert u met gekleurde ijspegelverlichting, die bestaat uit multicolor led lampjes.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is ijspegelverlichting met een koud witte lichtkleur?

Er zijn twee ijspegelverlichting varianten. IJspegelverlichting kan bestaan uit een horizontale snoer met hieraan verticale snoeren met lichtjes aan de snoeren gemonteerd. De tweede variant is verlichting dat zit in een ijspegelvormige behuizing. IJspegelverlichting met en koud witte lichtkleur versterkt het winterse gevoel, omdat het doet denken aan ijs of helder daglicht.

Kan ik ijspegelverlichting met een koud witte lichtkleur buiten hangen?

De meeste ijspegelverlichting is weersbestendig en kan dus buiten worden opgehangen. Als u zeker wilt weten of uw verlichting het weer aankan, kunt u het best de IP-classificatie controleren. Als het beschermingsniveau IP20 of IP23 is, is het product niet bestendig voor het gebruik buitenshuis.
 

Weet u niet precies welke ijspegelverlichting u het beste kunt bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.