123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

IJspegelverlichting op batterijen

IJspegelverlichting op batterijen kopen?

Bestel voor een voordelige prijs ijspegelverlichting op batterijen. Deze verlichting bestaat uit een horizontaal snoer met daaraan een serie hangende lichtsnoeren. Zo zorgt u voor een mooi en gezellige lichtbeeld tijdens de kerst. Bestel de ijspegelverlichting vandaag nog, dan ontvangt u deze morgen in huis.


Bestel ijspegelverlichting op batterijen online

IJspegelverlichting is een veelzijdige soort kerstverlichting die voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Zo kan het binnenshuis gebruikt worden om meubels, de vensterbank en de wand te versieren en te verlichting. Maar ook om bijvoorbeeld buitenshuis de muur of de dakgoot te verlichten. De verlichting is namelijk IP44-gecertificeer en daarmee voor buitengebruik geschikt.

 

De ijspegelverlichting werkt op batterijen, op 3 AA-batterijen om precies te zijn. Dit heeft een groot aantal voordelen. Het scheelt namelijk niet alleen energieverbruik, maar u hoeft ook niet met de lengte van aanloopsnoeren en de beschikbaarheid van stopcontacten rekening te houden. De batterijen leveren energie aan 180 led lampjes verdeeld over 3,5 meter aan verlichte lengte. Deze lampjes verspreiden extra warm wit of warm wit licht, afhankelijk van de instellingen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke batterijen heb ik nodig voor de ijspegelverlichting?

De ijspegelverlichting werkt op 3 AA-batterijen. Deze zitten niet bij de verlichting inbegrepen.

Kan ik de ijspegelverlichting op batterijen buiten gebruiken?

Ja, u kunt de ijspegelverlichting op batterijen buiten gebruiken. De verlichting heeft een IP44 certificatie. Dit betekent dat de verlichting bestand is tegen het indringen van stof en (spat)water. Uiteraard kunt u de verlichting ook binnen gebruiken.
 

Wilt u meer weten over de ijspegelverlichting op batterijen of heeft u wellicht vragen over de rest van ons kerst assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.