123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Lichtbol kerst

De goedkoopste kerst lichtbollen bij 123led

Bestel goedkoop kerst lichtbollen. U vindt in ons assortiment zowel verlichte bollen als hangende lantaarns. U heeft hier de keuze uit verschillende groottes en vormen. De kerst lichtbollen zijn voorzien van een IP44-classificatie. Hierdoor zijn ze beschermd tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek, waardoor ze ook buitenshuis gebruikt kunnen worden. Bestel vandaag nog een kerst lichtbol of kerst lantaarn en ontvang deze morgen al thuis, zodat u ze direct kunt ophangen.


Voordelig lichtbollen voor kerst kopen

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan kerst lichtbollen. De bollen verspreiden een warm wit licht waarmee u de kerstsfeer direct in huis haalt. Deze bollen zijn geschikt voor binnen en buiten. Lees hieronder meer over kerst lichtbollen of bestel hierboven direct alles wat u nodig heeft.

Wat is een kerst lichtbol?

Een kerst lichtbol is een bol die u kunt ophangen en deze verspreidt licht. De bollen in ons assortiment hebben tussen de 192 en 320 led lampjes. Deze lampjes werken op stroom. Er moet dus wel een stroompunt in de buurt zijn of u kunt gebruik maken van een verlengsnoer of stekkerblok om het stroompunt te bereiken. De lichtbollen zijn geschikt voor binnen en buiten, dankzij de minimale IP-waarde van IP44. Dit maakt de bollen bestand tegen opspattend en sproeiend regenwater. Een lichtbol is dus een ideale toevoeging aan uw kerstversiering, maar kan natuurlijk ook opgehangen worden als algemeen decoratiestuk.

Het ophangen van een kerst lichtbol

Het ophangen van een lichtbol is zeer eenvoudig. U hoeft simpelweg alleen de lichtbol uit de verpakking te halen en op te hangen op de plek naar keuze. De meeste lichtbollen kunt u ophangen met behulp van het aanloopsnoer. Houd hier dus rekening mee met het berekenen van de afstand naar uw stopcontact. Volg voor het juist ophangen van een lichtbol altijd de instructies in de handleiding van de lichtbol.Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik een kerst lichtbol op?

Een kerst lichtbol is vaak op te hangen met behulp van het aanloopsnoer. Bij het ophangen moet u dus wel rekening houden met het bereiken van een stopcontact. De meeste kerst lichtbollen hebben een IP-waarde van IP44 en kunt u dus ook buitenshuis ophangen.

Waar koop ik een kerst lichtbol?

Op 123led.nl koopt u voordelig een kerst lichtbol. In ons assortiment vindt u lichtbollen van verschillende formaten en met diverse hoeveelheden aan lichtjes. Als u de bol vandaag nog besteld, ontvangt u het morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze kerst lichtbollen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.