123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Draadverlichting

Draadverlichting kopen?

Bestel voordelig draadverlichting van ons 123led-huismerk. Deze verlichting bestaat uit koperkleurig draad dat in vormen gebogen kan worden en waarop led lampjes zijn aangebracht. Zo kunt u kleine voorwerpen en objecten versieren en verlichten voor de feestdagen.


1 - 10 van 10

Bestel draadverlichting online

Wilt u kleinere objecten of voorwerpen versieren voor de kerst? Dan is draadverlichting een uitkomst. Deze koperkleurige kerstverlichting kan in vormen gebogen worden, waardoor de verlichting ook op of om kleinere oppervlakken goed blijft zitten. Dat maakt dit soort kerstverlichting ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld een beeldje, een kleine kerstboom of een klein meubelstuk.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik de draadverlichting ook buiten gebruiken?

Ja u kunt draadverlichting ook buiten gebruiken. De verlichting is IP44 gecertificeerd en bestand tegen (spat)water en stof. Zorg er wel voor dat u de draadverlichting schoon- en droogmaakt voordat u deze opbergt, zodat het materiaal niet wordt aangetast wanneer het ligt opgeslagen.

Hoe werkt de draadverlichting?

De draadverlichting werkt op batterij. Let op, want deze batterijen worden niet meegeleverd. De meeste draadverlichting vereist een drietal AAA-batterijen, met uitzondering van de lichtslinger, waar 3 AA-batterijen voor nodig zijn.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment draadverlichting? Of wilt u meer weten over de rest van ons kerstassortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.