123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstverlichting koud wit

Kerstverlichting koud wit kopen?

Kies uit een ruim aanbod aan koud witte kerstverlichting altijd de kerstlampjes die bij u en uw kerstboom passen. Deze lampjes kunnen in veel gevallen meerdere lichtkleuren uitstralen en zijn geschikt voor bomen van verschillende lengtes. Bekijk hoeveel kerstlampjes u nodig heeft in ons handige schema. Op zoek naar warm witte kerstverlichting? Ook dat bestelt u bij ons.


1 - 10 van 10

Bestel koud witte kerstlampjes online

Kerstverlichting koud wit

Bekijk ons ruime assortiment van led kerstverlichting in een koud witte kleurtemperatuur om bomen van verschillende lengtes te kunnen verlichten, zowel binnen als buiten. De kwalitatief hoogwaardige producten bestelt u bij ons voor de beste prijs én ontvangt u morgen al in huis.

Kerstlampjes in een koud witte lichtkleur

De kerstlampjes die u op deze pagina kunt vinden hebben een koud witte lichtkleur (ca. 10.000K), wat betekent dat ze een blauwe ondertoon hebben. Qua lichtkleur kunt u dit het beste vergelijken met de kleur van bijvoorbeeld helder daglicht of maanlicht. Hiermee wordt een winterse uitstraling gegeven aan kerstbomen. Dit zorgt dus voor een andere sfeer dan extra warm witte en warm witte kerstverlichting, want die twee hebben een meer gele ondertoon.

 

In onze webshop koopt u ook diverse producten die twee verschillende kleurtemperaturen hebben. Zo schakelt u eenvoudig over van koud wit naar warm wit licht en kunnen beide varianten zelfs op hetzelfde moment uitgestraald worden. Een handige afstandsbediening, die standaard wordt meegeleverd, geeft u zo de mogelijkheid om uw boom altijd naar uw wens te verlichten.

Hoeveel koud witte kerstlampjes heeft u nodig?

Het aantal kerstlampjes dat u in uw boom gebruikt is zeer belangrijk. Zowel het gebruik van te veel als van te weinig lampjes zorgt ervoor dat het eindresultaat er minder mooi uitziet dan verwacht. Maar hoeveel koud witte kerstlampjes kunt u dan het beste gebruiken? Hieronder hebben wij onze richtlijnen voor u op een rijtje gezet. Ook kunt u hierover meer informatie lezen in onze blog over het geschikte aantal kerstlampjes.

 
Hoogte kerstboom:  Aantal kerstlampjes:
50 cm 40 lampjes
50 tot 100 cm 80 lampjes
100 cm 120 lampjes
100 tot 150 cm 180 lampjes
150 cm 240 lampjes
200 cm 320 lampjes
250 cm 480 lampjes
300 cm 720 lampjes
 

 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is koud witte led kerstverlichting brandgevaarlijk?

In tegenstelling tot ouderwetse gloei- en halogeenverlichting is led kerstverlichting niet brandgevaarlijk. Led lampen worden namelijk niet tot nauwelijks warm tijdens gebruik, waardoor het plastic en het oppervlak dat met de lamp in aanraking komt niet kan gaan smeulen. Dat maakt led kerstverlichting een verstandige keus om te gebruiken in een kerstboom.

Wat is het verschil in kleurtemperatuur tussen warm wit en koud wit?

Warm witte en koud witte kerstverlichting verschillen strek in kleurtemperatuur. Warm witte kerstverlichting heeft een kleurtemperatuur rond de 2700-3200K en koud witte kerstverlichting heeft een kleurtemperatuur rond de 4500-6500K. Het resultaat is dat koud wit licht een winterse, heldere uitstraling heeft in tegenstelling tot de meer warme, knusse uitstraling van warm wit licht.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.