123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstboomverlichting kaarsjes

Kerstboomverlichting kaarsjes kopen?

Bestel voordelig led kaarsen voor in de kerstboom. Deze kaarsen van Krinner combineren de gezelligheid van ouderwetse kaarsen in de kerstboom met de veiligheid van moderne verlichting, waardoor er geen brandgevaar is. De kaarsen zijn beschikbaar in diverse kleuren en hoeveelheden.


Bestel kerstboomverlichting kaarsjes online

Het is een beeld dat veel mensen nog herkennen: de kaarsen in de kerstboom, die een warme lichtgloed verspreiden en zorgen voor een gezellige sfeer tijdens het kerstdiner. Ondanks alle toevoegingen aan de sfeer zijn dit soort kaarsen helaas ook erg gevaarlijk; het combineert tenslotte open vuur met een kerstboom.

 

Daarom zijn er nu led kerstboomkaarsen beschikbaar. Deze kaarsen geven waarheidsgetrouw kaarslicht af maar zijn door de led technieken brandveilig, waardoor u zonder zorgen van de verlichting kunt genieten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik de kaarsjes in de kerstboom?

De kaarsen zijn voorzien van kunststof klemmen (krokodillenbekken) die u op de takken van de kerstboom vast kunt klikken. Deze klemmen zijn stevig genoeg om de kaars rechtop te houden.

Hoe werken de led kerstboomkaarsen?

De led kaarsen zijn volledig draadloos. Ze worden gevoed door vervangbare AA-batterijen. Ook wordt er bij de batterijen een afstandsbediening en bijbehorende AAA-batterijen geleverd. Ook deze zijn verwisselbaar. Zo kunt u lange tijd zonder zorgen van deze kerstverlichting genieten.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de kerstverlichting led kaarsen? Of wilt u wellicht meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.