Hoera, wij bestaan 10 jaar! Profiteer 10 dagen lang van 10% korting op alles van ons huismerk en win mooie prijzen!
123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstboomverlichting kaarsjes

Kerstboomverlichting kaarsjes voordelig kopen

Bestel hier sfeervolle led kaarsen voor in de kerstboom. Deze kaarsen van combineren de gezelligheid van ouderwetse kaarsen in de kerstboom met de veiligheid van moderne verlichting, waardoor er geen brandgevaar is. De kaarsen zijn beschikbaar in diverse hoeveelheden en zijn eenvoudig te gebruiken.


Bestel goedkoop kerstboomverlichting kaarsjes

Kerstboomverlichting met kaarsjes brengt de traditionele, warme sfeer van de feestdagen in huis. De kaarsjes hebben een klassieke uitstraling die perfect past bij een tijdloze kerstdecoratie. De subtiele gloed van de kaarsjes doet denken aan de tijd waarin echte kaarsen werden gebruikt om de boom te verlichten, maar met het gemak en de veiligheid van moderne led technologie. Lees hieronder meer over led kaarsjes kerstboomverlichting of bestel hierboven direct de verlichting die u zoekt.

De veilige variant van kaarsjes in de kerstboom

Hoewel de kaarsjes in vorm en uitstraling doen denken aan de traditionele kaarsjes, maken ze gebruik van veilige en energiezuinige led verlichting. De led kaarsjes zorgen namelijk voor een gezellige, warme verlichting zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over warmteontwikkeling. Bovendien gaan led lampjes veel langer mee dan kaarsjes in de boom. Dit maakt kerstboomverlichting met led kaarsjes niet alleen een veilige keuze, maar ook een duurzame oplossing voor de feestdagen. Zo kunt u onbezorgd genieten van de sfeervolle verlichting tijdens de feestdagen, terwijl uw boom er prachtig uitziet met de nostalgische kaarsjes.

Hoeveel led kaarsjes zijn er nodig voor uw kerstboom?

Het aantal kaarsjes dat u nodig heeft, hangt af van de grootte van uw kerstboom en de gewenste lichtintensiteit. Hieronder hebben wij het aantal lichtjes in combinatie met de grootte van de boom voor u op een rijtje gezet, zodat u eenvoudig de ideale hoeveelheid kunt bepalen.
 

Hoogte van de kerstboom Aantal kaars led lampjes
100-149 cm 6-10 kaarsjes
150-179 cm 15-20 kaarsjes
180-200 cm 20-30 kaarsjes
201-250 cm 30-50 kaarsjes


Voor de geschikte keuze voor uw boom speelt de gewenste lichtintensiteit een rol. Als u van subtiele, sfeervolle verlichting houdt, kunt u kiezen voor een kleiner aantal kaarsjes. Voor een voller en opvallender lichteffect is het juist verstandig om meer kaarsjes te gebruiken. Ook de breedte en dichtheid van de takken kunnen van invloed zijn op het aantal benodigde kaarsjes. Dikkere bomen met veel takken vragen vaak om meer lichtjes om de gehele boom goed te verlichten.

Het bevestigen van led kaarsjes in de kerstboom

Kerstboomverlichting met kaarsjes is ontworpen voor gebruiksgemak. De kaarsjes zijn voorzien van handige clips, waarmee u ze eenvoudig en stevig aan de takken van uw kerstboom kunt bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de kaarsjes rechtop blijven staan en mooi verdeeld kunnen worden over de boom. Zo krijgt uw boom een gelijkmatige, feestelijke uitstraling zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verschuivende lichtjes.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik de kaarsjes in de kerstboom?

De kaarsen zijn voorzien van kunststof klemmen (krokodillenbekken) die u op de takken van de kerstboom vast kunt klikken. Deze klemmen zijn stevig genoeg om de kaars rechtop te houden.

Kan ik kaarsjes kerstverlichting ook buiten gebruiken?

Nee, deze kerstboomverlichting met kaarsjes is specifiek ontworpen voor binnen gebruik. Voor buiten gebruik kunt u beter kiezen voor buitenverlichting met een hogere IP-waarde die bestand is tegen vocht en kou.

Hoe werken de led kerstboomkaarsen?

De led kaarsen zijn volledig draadloos. Ze worden gevoed door vervangbare AA-batterijen. Ook wordt er bij de batterijen een afstandsbediening en bijbehorende AAA-batterijen geleverd. Ook deze zijn verwisselbaar. Zo kunt u lange tijd zonder zorgen van deze kerstverlichting genieten.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de kerstverlichting led kaarsen? Of wilt u wellicht meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.