123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Kerstversiering haken

Kerstversiering haken kopen?

Met kerstversiering haken kunt u al uw kerstverlichting eenvoudig ophangen aan ramen, spiegels, schuttingen, dakgoten, palen of struiken. Ook verkopen wij haakjes voor het ophangen van kerstdecoraties in de kerstboom. Bekijk ons ruime assortiment van verlichte kerstboomversieringen om te zien wat u allemaal in de boom kunt ophangen met de haakjes.


123led Dakgoothaken voor kerstversiering | 16 stuks LDR07060
vergroten
Omschrijving Met deze dakgoothaken kunt u kerstversiering ophangen aan uw dakgoot of schutting. Klem de ene kant van de haak vast aan het oppervlak en gebruik de andere kant om uw kerstversiering tussen te klikken.

Dit kan bijvoorbeeld het snoer van standaard kerstlampjes, ijspegelverlichting of andere (licht)decoratie. De dakgoothaken zijn wit van kleur.

In de verpakking zitten 16 stuks.
Specificaties
Merk: 123led Type: Dakgoothaken
Gebruik: Binnen/buiten Aantal: 16
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Productimpressie
Dakgoothaken voor kerstversiering | 16 stuks (123led huismerk)
vergroten
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Zuignap met clip voor kerstversiering | 24 stuks LDR07061
vergroten
Omschrijving Wilt u kerstdecoratie ophangen voor het raam of voor een spiegel? Gebruik dan deze zuignapjes. Aan elke zuignap zit een handige clip zodat u de kerstversiering gemakkelijk ertussen kunt klikken. 

Zorg er bij het ophangen voor dat het oppervlak goed schoon en droog is. Maak de zuignap eventueel een klein beetje vochtig en plak hem dan op het raam. Wrijf eventuele luchtbelletjes weg. Laat dan de zuignap een paar uur rustig zitten zodat het vocht kan opdrogen en de zuignap en het glas aan elkaar kunnen hechten.

De zuignap met clip heeft een totale lengte (van onderkant zuignap tot punt van de clip) van 16 mm. De lengte van bovenkant zuignap tot punt van de clip bedraagt 10 mm. En de afstand tussen de twee klemmen van de clip is 6 mm.

In de verpakking zitten 24 stuks.
Specificaties
Merk: 123led Type: Zuignap met clip
Gebruik: Binnen/buiten Aantal: 24
Kleur: Transparant Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Zuignaphaken voor kerstversiering | Ø 4.2 cm | 6 stuks LDR07169
vergroten
Omschrijving Wilt u uw kerstversiering ophangen op een raam of spiegel? Met deze handige zuignappen is dat zo gedaan. Zorg ervoor dat het oppervlak goed schoon en droog is. Maak de zuignap eventueel een klein beetje vochtig en plak hem dan op het raam. Wrijf eventuele luchtbelletjes weg. Laat dan de zuignap een paar uur rustig zitten zodat het vocht kan opdrogen en de zuignap en het glas aan elkaar kunnen hechten. Hang daarna bijvoorbeeld verschillende kerstballen op of andere kleine decoratieve kerstversieringen.

In de verpakking zitten 6 stuks á 42 mm.
Specificaties
Merk: 123led Diameter: Ø 4,2 cm
Gebruik: Binnen/buiten Aantal: 6
Kleur: Transparant Extra info: uw oude apparaat
Type: Zuignaphaken
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Tie wrap binder voor kerstversiering | 14 cm | 10 stuks LDR07170
vergroten
Omschrijving Kerstversiering ophangen aan een dakgoot, schutting, paal of struik? Gebruik dan deze handige tie wrap binders. U kunt eenvoudig uw kerstversiering of kerstverlichting ophangen en vastzetten met deze kunststof tie wraps. Ze zijn gemakkelijk vast te maken én ook weer los te maken. Dit maakt de tie wraps herbruikbaar zodat u ze na de feestdagen ook weer eenvoudig kunt losmaken. Doordat ze transparant zijn van kleur vallen ze bijna niet op.

In de verpakking zitten 10 stuks á 14 cm.
Specificaties
Merk: 123led Type: Tie wrap binder
Lengte: 14 cm Materiaal: Kunststof
Gebruik: Binnen/buiten Aantal: 10
Kleur: Transparant
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led S-haken voor kerstversiering | 3.5 cm | 24 stuks LDR07171
vergroten
Omschrijving Met deze kunststof haken kunt u eenvoudig en snel uw kerstversiering ophangen. De haken hebben een S-vorm. Hierdoor schuift u een kant over de schutting en kunt u aan de andere kant de kerstdecoratie ophangen. De S-haken zijn transparant van kleur en daardoor zullen ze niet afleiden van uw kerstdecoratie.

In de verpakking zitten 24 stuks á 35 mm.
Specificaties
Merk: 123led Type: S-haken
Lengte: 3,5 cm Materiaal: Kunststof
Gebruik: Binnen/buiten Aantal: 24
Kleur: Transparant
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Haspel voor kerstverlichting oprollen | 19 x 15 cm LDR07168
vergroten
Omschrijving Gebruik deze stevige kunststof haspel van ons 123led-huismerk om uw kerstverlichting op te bergen. De haspel heeft een grootte van 19 x 15 cm, en kan door het handvat en de schroefgaten zowel gedragen worden als ergens worden gemonteerd.

Door op deze wijze uw kerstverlichting op te bergen maakt u het niet alleen makkelijker om deze het volgende jaar weer te gebruiken, maar zorgt u er ook voor dat het snoer en de lampjes zo lang mogelijk heel blijven.
Specificaties
Merk: 123led Kleur: Zwart
Afmetingen: 19 x 15 cm (lxb) Type: Haspel voor kerstverlichting
Gebruik: Binnen/buiten Materiaal: Kunststof
Morgen in huis
€ 2,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Haspel voor kerstverlichting oprollen | 39 x 12 cm LDR07167
vergroten
Omschrijving Op zoek naar een handige manier om uw kerstverlichting op te bergen? Kies dan voor deze 123led-huismerk haspel van robuust kunststof. De haspel heeft een grootte van 39 x 12 cm.

Door een haspel te gebruiken voor het oprollen en opbergen van uw kerstverlichting zorgt u er niet alleen voor dat de verlichting langer mee gaat, maar ook dat deze weer makkelijker te gebruiken is in het volgende jaar.

U kunt meerdere van deze haspels aan elkaar klikken, om zo ook grotere hoeveelheden kerstverlichting georganiseerd op te bergen.
Specificaties
Merk: 123led Kleur: Zwart
Afmetingen: 39 x 12 cm (lxb) Type: Haspel voor kerstverlichting
Gebruik: Binnen/buiten Materiaal: Kunststof
Morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Bevestigingsset voor kerstverlichting | 202-delig LKO00437
vergroten
Omschrijving Wilt u uw huis feestelijk versieren tijdens kerst? Gebruik dan deze set waar ruim 200 verschillende zuignappen, s-haakjes, dakgoothaken en andere klemmetjes zitten. Met de diverse ophangmogelijkheden kunt u uw kerstversieringen ophangen op een raam of deur, dakgoot of schutting.

De haakjes die in deze set zitten zijn transparant of wit van kleur. Hierdoor vallen ze niet op en springt juist uw kerstdecoratie in het oog. Alle onderdelen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Deze 202 delige set bevat 18x grote zuignappen met haken, 48x kleine zuignappen, 36x clips met spijkers (2,2 cm lang), 48x kleine S-haken (3 cm lang) en 52x grote S-haken (6,5 cm lang).
Specificaties
Merk: 123led Type: Kersthaakjes
Gebruik: Binnen/buiten Aantal: 202
Kleur: Wit / Transparant
Morgen in huis
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel kerstversiering haken online

Met kerstverlichting haken kunt u uw kerstverlichting overal ophangen en uw huis versieren tijdens de feestdagen. Wij bieden een ruim assortiment van verschillende haken die allemaal gebruikt kunnen worden voor andere toepassingen. Bij ons bestelt u de producten voor de beste prijs.

Kerstversiering haken: zo gebruikt u ze

In ons assortiment vindt u de volgende kerstversiering haken:

 • Zuignaphaken: Deze zuignaphaken zijn eenvoudig te bevestigen aan een raam of spiegel. Zorg er wel voor dat u eerst het oppervlak goed schoon en droog maakt en dat u na het bevestigen van de zuignappen even wacht met het ophangen van de kerstversieringen. Door de spiegel of het raam en de zuignap goed aan elkaar te laten hechten weet u namelijk zeker dat er een betrouwbare constructie gevormd wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw raamdecoratie ophangen. Het haakje is gemaakt van stevig metaal.
 • Tie wrap binders: Met de tie wrap binders kunt u uw kerstverlichting buiten ophangen en vastbinden aan dakgoten, struiken of palen. Doordat de tie wrap binders eenvoudig weer los te maken zijn kunt u ze iedere kerst weer hergebruiken. En door de transparante kleur vallen ze nauwelijks op, zodat ze geen afbreuk doen aan de leuke uitstraling die er met uw kerstverlichting gecreëerd wordt.
 • S-haken: Deze haken bestaan uit twee onderdelen. Het ene onderdeel kunt u aan het oppervlak bevestigen waaraan de kerstverlichting opgehangen moet worden, zoals de dakgoot of de schutting. Vervolgens kunt u de kerstdecoratie aan het andere onderdeel ophangen. Ook deze haken zijn weer transparant, zodat ze niet afleiden van uw kerstlampjes.
 • Kerstboomhaakjes: Deze haakjes zijn speciaal ontworpen voor het ophangen van kerstlampjes of andere kerstdecoraties aan de takken van uw kerstboom. Hiermee blijven alle producten stevig zitten, ook in buiten kerstbomen die aan veel wind onderhevig zijn. Doordat deze haakjes juist weer groen van kleur zijn vallen ze subtiel weg in de boom.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Welke kerstversiering haken heb ik nodig?

Welke haakjes u nodig heeft is vooral afhankelijk van de plek waar u uw kerstdecoraties wilt gaan ophangen. Zo kunnen de zuignappen op ramen gebruikt worden, maar kunt u de S-haken weer beter voor schuttingen gebruiken. Houd hier rekening mee bij het uitkiezen van de juiste producten. Alle kerstversiering haken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn gemaakt van stevige materialen, waardoor hiermee betrouwbare constructies gevormd worden.
 

Weet u niet precies welke kerstversiering haken u moet bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten