123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen kopen?

Bestel voordelig een kunstkerstboom zonder verlichting. Deze nepbomen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen eenvoudig worden opgezet en weer worden opgeruimd. In ons assortiment vindt u diverse kunstkerstbomen van Black Box Trees, met hoogtes tot 230 cm.


1 - 8 van 8

Bestel kunstkerstbomen online

Een kunstkerstboom heeft een aantal voordelen ten opzichte van een natuurkerstboom. Ten eerste heeft een neppe kerstboom geen last van uitval. De takken en naalden zijn gemaakt van kunststof, en laten dus ook niet los. Dat scheelt regelmatig schoonmaken. Daarnaast gebeurt het opzetten van een kunstkerstboom in delen. Dit houdt in dat deze in vieren is opgedeeld: een voetstuk en drie lagen. Dit klikt u eenvoudig in elkaar.

 

Daardoor neemt de kunstkerstboom een stuk minder ruimte in tijdens de opslag. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk om deze delen met versiering en al op te bergen, zodat u deze tijdens de volgende kerstperiode weer kan gebruiken.

 

In ons assortiment vindt u overigens ook kunstkerstbomen met verlichting. Dan is het niet meer nodig om zelf verlichting aan te schaffen.

Levensechte Brampton kunstkerstbomen

Alle kunstkerstbomen van Black Box Trees lijken ook echt op kerstbomen, maar er is een serie kunstkerstbomen die door het ontwerp en de gebruikte materialen haast niet te onderscheiden is van een echte kerstboom, en dit zijn de Brampton bomen.

 

Deze ‘neppe’ bomen zijn eigenlijk niet zo te noemen, want ze lijken levensecht. De takken zijn deels van PVC, net als de rest van de bomen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de boom er heel vol en weelderig uitziet, en maakt de takken wat dikker. De takpunten en de naalden zijn echter vervaardigd uit PE, en dit materiaal zorgt is een stuk fijner en zorgt er juist voor dat de naalden op echte dennennaalden lijken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke kunstkerstboom lijkt net echt?

Wanneer u een kunstkerstboom wilt hebben die niet of nauwelijks van een echte kerstboom te onderscheiden is raden wij de Brampton kerstbomen van Black Box Trees aan. Deze bomen zijn deels van PVC en deels van PE gemaakt, waardoor de takken en naalden levensecht lijken.

Is een kunstkerstboom of een echte kerstboom beter?

Dit ligt natuurlijk deels aan uw voorkeuren, maar een kunstkerstboom of een neppe kerstboom heeft wel een aantal voordelen. Zo kan een kunstkerstboom meerdere jaren gebruikt worden, valt deze niet uit, en kan deze weer makkelijker in delen worden opgeborgen voor later gebruik en neemt daarmee een stuk minder ruimte in.

Kan je een kunstkerstboom buiten neerzetten?

Een kunstkerstboom is voornamelijk ontworpen voor binnen gebruik. Toch kan een neppe kerstboom zonder verlichting, wanneer deze beschut wordt neergezet, wel buiten worden gebruikt. Let alleen wel op dat de levensduur dan een stuk korter kan zijn; regen en vocht zorgen ervoor dat het materiaal van de boom minder lang mooi blijft.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment kunstkerstbomen, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.