123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Professioneel

Koppelbare kerstverlichting voor professioneel gebruik kopen?

Op deze pagina vindt u een breed assortiment van professionele kerstverlichting, geschikt voor grootschalige projecten met grote te verlichten oppervlakten. Dit is kerstverlichting van een hoge kwaliteit dat gekoppeld kan worden om op die manier een langer snoer en grotere patronen te creëren. Hiervoor verkopen wij ook de benodigde voedingskabels, connectoren en verlengkabels.


1 - 17 van 17

Bestel professioneel koppelbare kerstverlichting op 123led.nl

Hoe werkt koppelbare kerstverlichting Professioneel?

De professionele kerstverlichting is makkelijk te gebruiken. U heeft alleen een kabel met verlichting nodig, en een voedingskabel. Wij verkopen zowel witte als zwarte voedingskabels, zodat u de voedingskabel heeft die het beste bij het te verlichten decor past. Vervolgens kunt u met de vleugelkoppelingen de verlichting uitbreiden met andere verlichtingskabels. Het voordeel is dat u dankzij de uitbreidingsmogelijkheden maar één stopcontact nodig heeft.

 

Wilt u meerdere verlichtingskabels op één andere kabel koppelen? Maak dan gebruik van een connector. Deze hebben wij in twee vormen: Y-connector en T-connector. Is het nodig om meer speling te hebben tussen het aansluitpunt van de voedingskabel en de verlichting? Kijk dan naar een verlengkabel. Zo kunt u eenvoudig de speling met 5 meter vergroten.

Let bij het koppelen van de kerstverlichting wel op het maximale aantal lampjes dat gekoppeld kan worden. De set mag tot maximaal 301 watt en een verlichte lengte van 100 meter worden uitgebreid.

Kan de professionele kerstverlichting buiten gebruikt worden?

De professionele kerstverlichting en de connectoren en verlengkabels hebben altijd een IP-certificering van IP65. In de praktijk wil dat zeggen dat al deze producten spatwaterbestendig zijn: regen of sneeuw, de verlichting blijft werken. Let hierbij wel op dat de verlichting, connectoren en kabeleindes niet op een plek liggen die onder water kan komen te staan.

 

Behalve de IP-certificering die de professionele verlichting heeft vanwege het bestand zijn tegen stof en spatwater, beschikken de kabels van de verlichting ook nog eens over een robuuste rubberen buitenkant die zwaar gedraaid is. Daardoor kunnen deze kabels niet alleen goed tegen extremere vormen van weer, waarbij het kouder en natter wordt, maar hebben ze ook een grotere trekkracht en rek. Dat is handig bij het verlichten van bomen, waar meestal beweging in zit, en als het iets harder waait. Ook blijven ze hierdoor soepel en komt er minder snel een kink in de kabel als deze voor langere tijd wordt opgeborgen.

 

Zo kunt u zonder problemen de verlichting weer gebruiken bij de volgende kerst.

Wat zijn de voordelen van ledverlichting?

Al onze kerstverlichting voor professioneel gebruik zijn led lampjes. In vergelijking met ouderwetse lampen gebruiken led lampjes niet alleen minder energie, maar gaan ook een stuk langer mee. Daardoor is de energierekening niet alleen minder hoog, maar hoeft u ook minder snel uw verlichting te vervangen.

Andere soorten koppelbare kerstverlichting

Behalve onze professionele kerstverlichting kunt u bij ons ook terecht voor kerstverlichting voor thuis. Deze koppelbare kerstverlichting kunt u gebruiken tijdens de kerstpriode. U dient de verlichting daarna weer veilig en droog op te bergen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is professionele koppelbare kerstverlichting?

Professionele koppelbare kerstverlichting is kerstverlichting die aan elkaar te koppelen is met behulp van een voedingskabel. Op deze manier is er maar één stroompunten nodig voor uw verlichting. Met de voedingskabel kunt u alle kerstlampjes met elkaar combineren, de verlichting ophangen waar u wilt en in één keer alle verlichting aan- of uitzetten.

Hoe werkt professionele koppelbare kerstverlichting?

Voor professionele koppelbare kerstverlichting is de voedingskabel het belangrijkste onderdeel. De kerstverlichting wordt aan de voedingskabel gekoppeld. Om meer verlichtingskabels aan een kabel te koppelen, kan gebruik worden gemaakt van een connector. Indien er meer ruimte nodig is tussen het aansluitpunt en de voedingskabel kunt u gebruik maken van een verlengkabel.

Hoeveel professionele koppelbare kerstverlichting kan ik koppelen?

In tegenstelling tot de koppelbare kerstverlichting voor thuisgebruik wordt er niet gewerkt met een puntensysteem. Bij professionele koppelbare kerstverlichting ligt de hoeveelheid die u kunt koppelen aan het aantal lampjes. De voedingskabel kan uitgebreid worden tot maximaal 1.040 lampjes of 100 meter aan verlichte lengte.

Kan ik de professionele koppelbare kerstverlichting buiten gebruiken?

De meeste professionele koppelbare kerstverlichtingen hebben een beschermingsniveau van IP65, wat deze producten geschikt maakt voor gebruik buiten. De producten zijn regen en sneeuw bestendig. Toch is het verstandig om het beschermingsniveau van uw kerstverlichting te controleren, om zeker te weten dat uw kerstverlichting buiten geplaatst kan worden.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.