123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips Classic

Philips Classic led-lampen

Philips Classic E14 E27Alle led-lampen van de Philips Classic collectie zijn bij 123led.nl verkrijgbaar in een  breed scala aan fittingen, vormen en stijlen. Zo is er altijd een led-lamp passend bij uw persoonlijke stijl. Bovenaan deze pagina vindt u ons aanbod aan Classic led-lampen van Philips. Alle lampen zijn eerst onderverdeeld in de diverse fittingen. Daarna zijn ze weergegeven op vorm en in de eventuele verschillende stijlen; bijvoorbeeld een heldere of matte afwerking.

Philips Classic fitting

De Classic led-lampen van Philips zijn in meerdere fittingen
verkrijgbaar. In onze webshop hebben we dit onderverdeeld 
in 3 categorieën:
  • Philips Classic E14 (kleine fitting)
  • Philips Classic E27 (grote fitting)
  • Philips Classic led-spots
Zodra u uw fitting en vorm heeft gekozen heeft u vaak nog de keuze uit diverse wattages. In de titel of in de specificaties van de betreffende led-lamp kunt u deze gegevens terugvinden. Bij de specificaties vindt u nog meer informatie zoals de lichtopbrengst, de afmetingen en het energielabel.

Voordelen van led-verlichting

Met de Classic collectie van Philips kunt u kiezen uit klassieke lampen, maar dan met de voordelen van led:
 Led-lampen gaan langer mee dan traditionele gloeilampen.
 Het energieverbruik is aanzienlijk lager, tot 90% minder energie dan traditionele lampen.
 Een led-lamp wordt niet warm vergeleken met gloei- en halogeenlampen.
 Geniet van perfect licht dat zonder opwarmtijd direct op volle sterkte is.

Classic led-lampen dimmen

Niet alle lampen uit de Classic collectie van Philips zijn dimbaar. Kiest u een led-lamp die wel dimbaar is? Dan kunt u de lampen geleidelijk dimmen naar de gewenste stand. Wanneer u al gebruikmaakt van een dimmer hoeft u alleen nog maar de juiste lampen te kiezen. Maar heeft u nog geen dimmer? Bekijk dan goed welke dimmer u nodig heeft.
Er zijn kort gezegd 2 types dimmers voor ledlampen: fase-aansnijdende dimmers en fase-afsnijdende dimmers. Welke u nodig heeft, verschilt per lamp. Het nieuwste, meest moderne type is de fase-afsnijdende dimmer. Deze geeft geleidelijk stroom door en is daardoor beter voor de levensduur van de ledlamp. Bij het dimmen van een 12V ledlamp (bijvoorbeeld een GU5.3 spot) heeft u naast de dimmer vaak ook nog een dimbare driver nodig. Deze driver zet de 230V stroom van uw stroomnetwerk om in 12V voor de ledlamp. Bij de productinformatie van iedere lamp wordt aangegeven welke dimmer geschikt is.

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.

Philips Classic lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de led-lampen van Philips of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord